De-a uite Mutu, nu e Mutu FC Municipal
  • admin
  • 0 comentarii
  • 213 Vizualizări

De-a uite Mutu, nu e Mutu

mutuConform Dolce Sport, Adrian Mutu a decis joi să plece de la ASA, după ce-a avut un schimb mai dur de replici cu directorul sportiv al echipei, Daniel Stanciu, apoi totul a ajuns la urechile lui Claudiu Maior, cu care „Briliantul” s-a contrat. Din primele informații pe care DolceSport le are, Daniel Stanciu i-ar fi transmis lui Mutu că el e doar jucător și nu mai are dreptul să conducă antrenamentele! În acel moment, atacantul a răbufnit la adresa lui Stanciu și lucrurile au degenerat. „Scandalul de la ședința de antrenament au fost aflate și de Claudiu Maior, care l-a chemat pe Mutu la o discuție, în urma căruia fotbalistul a decis să-și rezilieze contractul și să plece de la Târgu-Mureș. Problemele pentru Mutu au început chiar înaintea meciului cu Astra, pierdut de mureșeni 4-1. Antrenorul George Ciorceri le-a transmis șefilor că nu mai este dispus să colaboreze cu Mutu, iar fotbalistul de 37 de ani a urmărit meciul din tribună, chiar dacă în trecut stătea pe bancă și dădea indicații chiar dacă era accidentat și nu putea fi folosit! Adrian Mutu a evoluat doar patru partide pentru ASA, în total 217 minute” menționează sursa.

Răspunsul a venit prompt din partea clubului ASA:

„În urma articolului apărut astăzi pe site-ul gsp.ro ”Scandal la ASA- Mutu s-ar fi certat cu șefii echipei și ar fi plecat de la Târgu Mureș”, clubul ASA Tîrgu-Mureș vine cu următoarele precizări:

Adrian Mutu este în continuare jucătorul formaţiei noastre. Motivul pentru care nu face parte din lotul ASA pentru meciul cu Viitorul este că fotbalistul acuză uşoare probleme medicale la glezna piciorului drept. Infirmăm orice fel de conflict între Adrian Mutu şi directorul sportiv Daniel Stanciu sau conducerea echipei noastre.

Chiar dacă nu va fi în lot pentru meciul cu FC Viitorul, Adrian Mutu va fi prezent la meciul de luni de la Ovidiu, pentru a-și încuraja coechipierii. Zvonurile apărute în presă sunt pure speculaţii, atmosfera în sânul echipei noastre fiind una absolut normală, jucătorii concentrându-se pe buna pregătire a ultimelor 2 meciuri rămase din această ediţie de campionat.

Mai mult, ținem să facem precizarea că, până în acest moment, niciunui jucător nu i-a fost reziliat contractul de joc”, se specifică în comunicatul clubului mureșean.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE