Soós Zoltán și-a lansat biroul de campanie Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 359 Vizualizări

Soós Zoltán și-a lansat biroul de campanie

Soos ZoltanCandidatul independent la Primăria municipiului Târgu-Mureș, Soós Zoltán, și-a lansat miercuri, 27 aprilie, biroul de campanie, locația aleasă fiind Casa Teleki-Köpeczi din Târgu-Mureș denumită simbolic „Casa solidarității”.

În Târgu-Mureș, conviețuiesc trei comunități importante, română, maghiară și țigănească și cred că dacă una din aceste comunități nu este mulțumită din oarecare motive, atunci tensiunile cresc. Cred că acest lucru este unul dintre motivele pentru care în ultimii 16 ani Târgu-Mureșul a avut eșecuri după eșecuri și nu s-a dezvoltat. Din acest motiv, am denumit acest birou de campanie „Casa solidarității”, care vrea să aducă acest spirit târgumureșenilor, românilor și maghiarilor. Cu toții ne dorim un Târgu- Mureș viabil și sper că nu e o coincidență faptul că adresa acestui birou este pe strada Revoluției, nr. 1. De aici dorim să pornim o revoluție care să schimbe viața și viitorul acestui oraș”, a precizat Soós Zoltán.

Voi lucra cinstit pentru comunitatea târgumureșeană”

Soós Zoltán a punctat prioritățile care vor sta la baza proiectelor sale în cazul în care va ocupa funcția de primar al municipiului Târgu-Mureș. „În Târgu-Mureș, una dintre probleme o reprezintă normalitatea. Este primul lucru care trebuie restabilit, să avem perspective pentru tineri, deoarece statistica arată date sumbre: 30.000 de tineri au părăsit Târgu-Mureșul în ultimii 20 de ani. Cu toți cunoaștem problemele orașului, majoritatea cetățenilor care doresc o schimbare o să ne ajute în această intenție de a elibera orașul de o conducere coruptă, ineficientă, care nu lucrează pentru interesele târgumureșenilșor, ci pentru interesele clientelei care s-a format în jurul ei. Trebuie să redăm șansa Târgu-Mureșului, să-l transformăm într-un oraș în care ne simțim acasă. Nu promit miracole, promit însă un singur lucru, că voi lucra cinstit pentru comunitatea târgumureșeană. Știm că doar noi împreună vom putea aduce schimbarea, cu alianța târgumureșenilor, și putem pune capăt acestui impas în care se află momentan orașul nostru. Cred că după 16 ani avem o șansă să luăm soarta orașului în mâinile noatre ale târgumureșenilor, ale celor care vor să meargă într-o direcție bună”, a punctat Soós Zoltán.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE