Home / Vip/Monden / Untold Festival, şi la Târgu-Mureş

Untold Festival, şi la Târgu-Mureş

Distribuie

111Consilierii locali ai municipiului Târgu-Mureş au aprobat miercuri, 27 aprilie, cu ocazia unei şedinţe extraordinare de lucru, rectificarea bugetului municipiului pe anul 2016.

Un capitol important al rectificării îl constituie Festival Untold Warm Up Party, eveniment care va fi organizat după alegerile locale din 5 iunie 2016, al cărui buget a fost stabilit la suma de 450.000 de lei. „Organizatorii, din motive independente de voinţa lor, au decalat data de organizare a evenimentului, în iunie cândva, după alegeri. La Zilele Târgumureşene am suplimentat costurile cu aproximativ 87.000 de lei, care reprezintă economii din evenimentele care nu au avut loc, la Concertele Cetăţii după 5 iunie nu s-a bugetat deocamdată, iar Festivalul Untold s-a bugetat şi va avea loc după 5 iunie”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Peti Andras, viceprimar al municipiului Târgu-Mureş.

Bani pentru învăţământ, mediu şi infrastructură

Alte capitole importante care beneficiază de o suplimentare de buget este învăţământul, mediul şi infrastructura. „După execuţia bugetului pe primul trimestru am realizat venituri suplimentare din impozite şi taxe de 22 de milioane de lei. Aceste venituri suplimentare au fost împărţite, cel mai mare beneficiar a fost Învăţământul, infrastructura educaţională, am alocat sume importante pentru reabilitare şi extindere de clădiri, cel mai importante investiţii de infrastructură în învăţământ este extinderea Gimnaziului „Alexandru Ioan Cuza”, respectiv „Bernady Gyorgy”, care primesc câte un etaj suplimentar, am alocat fonduri foarte importante, peste 1.150.000 de lei pentru mobilier şcolar, am prevăzut anumite studii de fezabilitate şi documentaţii de avizare a lucrărilor de intervenţii, de exemplu la Şcoala Generală nr. 7 din cartierul 7 Noiembrie, am prevăzut o sumă de 250.000 de lei pentru întocmirea Registrului Spaţiilor Verzi, un document strategic de importanţă majoră pentru evaluarea stării zonelor verzi şi a menţinerii acestor zone verzi. Nu s-a realizat, deşi legea a impus deja de mult acest lucru. Am alocat peste 4 milioane de lei pentru servicii de salubritate, curăţenia generală de primăvară, deratizarea care se desfăşoară cu o anumită regularitate în Târgu-Mureş şi desigur şi curăţenia domeniului public. Am alocat 466.000 de lei, cofinanţarea municipiului Târgu-Mureş la reabilitarea termică a patru blocuri care au obţinut finanţare din partea Ministerului Dezvoltării. Contribuţia municipiului Târgu-Mureş este de 30% din totalul investiţiilor”, a punctat Peti Andras.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Care sunt motivele includerii unei cabine foto in peisajul evenimentului tau

Distribuie Organizezi un eveniment (nunta, botez, banchet, conferinta, eveniment business, etc.) si te intrebi care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.