Home / Administratie / Zilele Oraşului Sângeorgiu de Pădure, asigurate de jandarmi

Zilele Oraşului Sângeorgiu de Pădure, asigurate de jandarmi

11115 jandarmi din cadrul Grupării Mobile „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş, în cooperare cu Poliţia Oraşului Sângiorgiu de Pădure, vor asigura, în perioada week-end-ului ce urmează, respectiv între 29 aprilie şi 1 mai, măsurile de ordine şi siguranță publică, pe timpul desfăşurării „Zilele Orașului Sângeorgiu de Pădure” ediția 2016.

Pentru prevenirea oricăror incidente şi asigurarea desfăşurării în condiţii de normalitate civică a manifestărilor cultural-artistice, programate în cadrul calendarului activităţilor, jandarmii vor acţiona în cadrul dispozitivelor instituite în toate zonele în care se desfăşoară activităţi. „Recomandarea Grupării Mobile de Jandarmi Târgu-Mureş către toţi participanţii la manifestare este să respecte precizările organizatorilor şi ale forţelor de ordine, să acorde o atenţie sporită modului de asigurare a bunurilor de valoare şi să evite conflictele de orice natură. În cazul în care sunt victime sau martori, ale unor fapte antisociale, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic de urgenţă 112”, a precizat cpt. Ciprian Căluşer, purtător de cuvânt al Grupării Mobile „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ambasadorul Republicii Belarus, mulțumiri către Ovidiu Georgescu

Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Belarus în România, Andrei Grinkevich, a transmis marți, 6 …