Strada Plevna, asfaltată Primaria Targu Mures
  • admin
  • 3 comentarii
  • 225 Vizualizări

Strada Plevna, asfaltată

plevnaÎn cursul acestei săptămâni, o porţiune de circa 700 de metri pătraţi din zona străzii Plevna din Târgu-Mureş a fost asfaltată de echipele de muncitori de la SC Citadin S.A. “Este o stradă care a fost inclusă în programul de reabilitare şi modernizare a drumurilor din municipiul Târgu-Mureş şi ne bucurăm că ne permite şi timpul să efectuăm aceste lucrări. Investiţia este de la bugetul local. Vreau şi cu această ocazie să transmit locuitorilor sărbători fericite cu prilejul Sfintelor sărbători pascale şi să-i invit, totodată, la deschiderea sezonului estival, luni, 2 mai, de la ora 10.00, la Complexul Weekend”, a declarat Claudiu Maior, consilier al primarului.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • IAR DOREL ? E diriginte de santier sau a facut ceva pe banii lui pentru oras ? Vine duba DNA si nu-l gaseste la asfaltat sigur !

    • cand te vedem la puscarie spagarule pe tine si pe tovarasul tau,echipa lui Laurian Costin asfalteaza gratis ca de, sant alegeri si trebuie sa iesiti voi la alegeri, spagarilor pardaian si cu socrul tau securistul tasca ,ei sta in spatele vostru dar speram sa se stranga latul, Dumnezeu va face dreptaate la puscarie cu voi ati furat destul va ajunge

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE