Home / Social / Cercetat pentru infracţiuni de înşelăciune şi tăinuire

Cercetat pentru infracţiuni de înşelăciune şi tăinuire

Distribuie

autoPoliţişti de investigaţii criminale, din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, au reţinut pentru 24 de ore un bărbat, din Sibiu, care oferea spre vânzare autoturisme care figurau ca sustrase din Spania. Bărbatul a fost prin în flagrant.

La data de 20 aprilie 2016, un bărbat din Târgu-Mureș a sesizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de înșelăciune. „În fapt, la data de 9 aprilie 2016, bărbatul a achiziționat un autoturism, înmatriculat în Spania, de la o persoană din Sibiu, iar ulterior aceştia au încheiat un contract de vânzare cumpărare. În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale s-a stabilit că autoturismul achiziționat figurează ca fiind sustras de pe teritoriul Spaniei, iar datele de identificare ale vânzătorului, trecute în contractul de vânzare cumpărare, sunt false. În consecinţă, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune iar autoturismul a fost indisponibilizat de către poliţişti, prejudiciul cauzat fiind de 10.800 de euro”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

La data de 28 aprilie 2016, ca urmare a investigațiilor desfășurate, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş împreună cu cei din Sibiu, au prins în flagrant vânzătorul în cauză în timp de oferea spre vânzare un alt autoturism, urmărit de către autoritățile spaniole. „S-a constituit un alt dosar penal, cu privire la săvârşirea infracţiunii de tăinuire. Totodată, autoturismul în cauză a fost indisponibilizat, valoarea acestuia fiind de 12.000 de euro. Ambele autoturisme prezintă serii de identificare poansonate artizanal”, se mai precizează în comunicat.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.