Share

Home / Sport / Concurs de proiecte sportive

Concurs de proiecte sportive

sportPrimăria municipiului Târgu-Mureş anunţă concurs de proiecte pentru finanţarea acţiunilor sportive pentru semestrul II al anului 2016.

Obiectivul general al acestui program de susţinere îl constituie dezvoltarea sportului de performanţă târgumureşean (a sportului şcolar şi a sportului pentru toţi, a exerciţiilor fizice practicate pentru întreţinere, exerciţii în scop profilactic sau terapeutic), prin finanţarea structurilor sportive din municipiul Târgu-Mureş. “Regulamentul, precum şi cererile tip se găsesc pe pagina web a Primăriei Târgu-Mureş, www.tirgumures.ro. Informaţii suplimentare la numărul de telefon 0365-882.066. Termenul limită pentru depunerea proiectelor privind acţiunile sportive pentru semestrul II al acestui an este 30 mai 2016”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

Share

1 comentariu

  1. Astia dupa ce au ingropat adevarata ASA , au ingropat si clona As Ardealul Tg …; Atentie cluburi sportive inainte de a primii marul otravit verificati-va singuri legalitatea primirii banilor !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Gala Moto la Transilvania Motor Ring

În urma activităților de performață desfășurate în sezonul 2019, atât în plan intern cât și …

Share
Share