Sens giratoriu provizoriu pe strada Bolyai Primaria Targu Mures
  • admin
  • 1 comentarii
  • 384 Vizualizări

Sens giratoriu provizoriu pe strada Bolyai

bolyaiPrimăria municipiului Târgu-Mureş aduce la cunoştinţa cetăţenilor că începând cu data de 3 mai 2016, ora 6.00, vor începe lucrările de cuplare la reţeaua de alimentare cu apă potabilă în intersecţia Piaţa Bolyai Farkas – strada Borsos Tamas – strada Justiţiei.

Zona de lucru va fi delimitată de un sens giratoriu provizoriu, conform planului de situaţie anexat care va asigura şi siguranţa traficului rutier. „Pe această cale, vă adresăm rugămintea de a respecta semnificaţia indicatoarelor rutiere amplasate şi de a circula preventiv în zonele respective. De asemenea, rugăm conducătorii auto să nu oprească, să nu staţioneze şi să nu parcheze în zona de lucru pe durata execuţiei lucrărilor, pentru a nu perturba activitatea şi ritmul de lucru al utilajelor”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Oare avem posibilitatea ca cetateni ai acestui oras sa spunem ca o decizie este total idioata atunci cand nu are nici o baza reala
    si mai mult incurca asa cum e cazul cu acest non sens de sens giratoriu de pa strada Bolyai si unii chiar nu au ce cauta in functii de decizii administrative. Pentru ce platim oare taxe ?

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE