Share

Home / Primaria Targu Mures / Sens giratoriu provizoriu pe strada Bolyai

Sens giratoriu provizoriu pe strada Bolyai

bolyaiPrimăria municipiului Târgu-Mureş aduce la cunoştinţa cetăţenilor că începând cu data de 3 mai 2016, ora 6.00, vor începe lucrările de cuplare la reţeaua de alimentare cu apă potabilă în intersecţia Piaţa Bolyai Farkas – strada Borsos Tamas – strada Justiţiei.

Zona de lucru va fi delimitată de un sens giratoriu provizoriu, conform planului de situaţie anexat care va asigura şi siguranţa traficului rutier. „Pe această cale, vă adresăm rugămintea de a respecta semnificaţia indicatoarelor rutiere amplasate şi de a circula preventiv în zonele respective. De asemenea, rugăm conducătorii auto să nu oprească, să nu staţioneze şi să nu parcheze în zona de lucru pe durata execuţiei lucrărilor, pentru a nu perturba activitatea şi ritmul de lucru al utilajelor”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

Share

1 comentariu

  1. Oare avem posibilitatea ca cetateni ai acestui oras sa spunem ca o decizie este total idioata atunci cand nu are nici o baza reala
    si mai mult incurca asa cum e cazul cu acest non sens de sens giratoriu de pa strada Bolyai si unii chiar nu au ce cauta in functii de decizii administrative. Pentru ce platim oare taxe ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bilanț pozitiv pentru agricultura mureșeană

Conducerea Instituției Prefectului – Județul Mureș a organizat o ședință a Colegiului Prefectural joi, 28 …

Share
Share