Home / Luduș / Angajări masive la Luduş

Angajări masive la Luduş

111111Primăria oraşului Luduş anunţă că în scurt timp vor începe lucrările pentru realizarea Autostrăzii Braşov – Târgu-Mureş – Cluj Napoca – Oradea, proiect care necesită forţă de muncă locală. Potrivit primarului oraşului Luduş, Ioan Cristian Moldova, autorităţile locale sprijină iniţiativa de creare de locuri de muncă, precedată în 2015 de o altă reuşită în domeniu, respectiv de o investiţie care a generat circa 700 de locuri de muncă pe plan local. „Asocierea Astaldi S.p.a. – Max Boegl România S.R.L. – Astalrom S.A. – Consitrans S.R.L., anunţă cetăţenii din Luduş şi împrejurimi că doreşte să iniţieze o campanie deangajări pentru execuţia lucrărilor, estimate că vor începe în a doua jumătate a lunii iulie 2016”, a precizat Ioan Cristian Moldovan. Astfel, se caută în vederea angajării următoarele profesii: fierari, dulgheri, lăcătuşi, mecanici de utilaj, şoferi, sudori, maiştri şi ingineri constructori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Admiterea 2021 la Facultatea de Medicină!

Emisiunea se poate urmări accesând: https://live.umfst.ro/ https://m.facebook.com/umfst https://m.youtube.com/channel/UCT15XZBMHPRCJgLGpB9mgdA Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share …