Proiect important de infrastructură pentru Târgu-Mureş Administratie
  • admin
  • 5 comentarii
  • 770 Vizualizări

Proiect important de infrastructură pentru Târgu-Mureş

222Primăria municipiul Târgu-Mureş anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,Prelungire Calea Sighișoarei – Tronson de legătură între strada Budiului și Autostrada Transilvania, inclusiv lucrări de protejare și deviere rețele”, propus a fi amplasat în județul Mureș, municipiul Târgu-Mureş.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni între orele 9.00 – 15.00 şi marți – vineri între orele 9.00 – 12.00 și la sediul titularului de proiect din Târgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3. „Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni între orele 9.00 – 15.00 şi marți – vineri între orele 9.00 – 12.00”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Dupa alegeri se va uita de acest proiect asa cum s-a uitat si in 2012 si in 2008.
    Somn usor tirgumureseni!

  • Tot pe vremea din urma PDL-istii au dat FOC la PIATA ARMATEI?!!Sper ca muresenii s-a nu uite.Acum, trotuarele din oras sunt adevarate crime impotriva tocurilor doamnelor si domnisoarelor,copilasii nostri nu mai au unde s-a se plimbe cu ROLELE.Stimabililor,s-a nu ne fie teama de o schimbare majora a conducerii orasului.Cantina de Oaspeti a Primariei din WEKEND- a devenit o proprietate a unui grup sectant de partid PDL-ist.De acolo pleaca tot raul orasului cu atatea si atate POMENI ELECTORALE.

  • Despre HCL-ul de prin vara lui 2014 cand de la Primar a plecat fraudarea bugetului cu peste 8 milioane de lei acordati necuvenit echipei de fotbal pe atunci FCM,ulterior ASA nimeni nu sufla un cuvant.In urma acelei faradelegi,face primarasul asta PUSCARIE.El si inca vreo 15 persoane din ADORMITUL imediat mortaciune de Consiliu Local?I-mi vine greata cand aud de acest PNL,plin de fostii basisti din fostul PDL.Cum au deposedat astia a lui Florea pensionarii de pensioare,cum au incis el spitale si scoli,Institutul Inimii,cum a taiat el salariile muncitorului roman cu 50%.Multe si multe matrapazlacuri ce a mai facut acest domn in defavoarea romanului de rand.Acum cerseste votul omului de rand??!!Misei ooameni pot fi acesti penelisti impresurati de fostii PDL-isti.

  • Da, da, că vin alegerile.Mai adăugaţi trenuleţul cu cremalieră, Pocloşul, Vaidacuta şi alte năzbâtii ale edilului care-o să se facă când ne-om naşte cu ochii la ceafă.

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE