Autostrada Ogra – Câmpia Turzii și Centura de ocolire a Târgu-Mureșului au primit ordin de începere Consiliul Judetean Mures
  • admin
  • 6 comentarii
  • 2506 Vizualizări

Autostrada Ogra – Câmpia Turzii și Centura de ocolire a Târgu-Mureșului au primit ordin de începere

222Vești foarte bune în această săptămână pentru proiectele majore de infrastructură ale județului Mureș. Marți, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) a emis ordinul de începere pentru varianta de ocolire a Târgu-Mureșului: Ernei – Corunca.

Miercuri, CNADNR a dat și ordinul de începere pentru Autostradă, loturile Ogra – Iernut, Iernut – Chețani și Chețani – Câmpia Turzii. Acest tronson, Ogra – Câmpia Turzii, va asigura conexiunea cu tronsonul Târgu-Mureş – Ogra, respectiv Câmpia Turzii – Gilău.

Antreprenorii și sumele pentru proiectarea și execuția acestor tronsoane ale Autostrăzii sunt următoarele:

Lotul 1 Ogra – Iernut (3,6 kilometri): Asocierea Geiger Transilvania SRL – Wilhelm Geiger GmbH & Co.KG, contract în valoare de 55.782.941,89 lei fără TVA;

Lotul 2 Iernut – Chețani (17,9 kilometri): Asocierea Astaldi SPA – Max Boegl Romania SRL – Astalrom SA – Consitrans SRL, contract în valoare de 437.630.890,05 lei fără TVA;

Lotul 3 Cheţani – Câmpia Turzii (15,691 kilometri): Asocierea SC Straco Grup SRL – SC Specialist Consulting SRL – SC Total Road SRL, contract în valoare de 279.744.271,56 lei fără TVA.

“După atâția ani de așteptări și de muncă în susținerea proiectelor majore ale județului, din acest moment, putem spune că peste un an și jumătate vom circula pe Autostradă, durata proiectare și execuție a contractelor fiind de 16 luni. Emiterea aproape concomitentă a ordinului de începere și pentru centura de ocolire a Târgu-Mureșului este un lucru îmbucurător, având în vedere că reședința județului va scăpa de traficul greu”, a declarat Ciprian Dobre, președintele Consiliului Județean Mureș.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Gaga, libertatea de expresie e un drept in democratie pe care voi nostalgicii comunisti nu il puteti intelege

  • Rog moderatorul sa impuna un standard minimal de alfabetizare pentru postari. Vezi ILIE-ILIE !!! O stacheta de cultura nu reprezinta cenzura.

  • D-LE DOBRE,politic daca vrei s-a mai obtii ceva,demisia,du-te la ALDE,fa o campanie agresiva impotriva lui FLOREA si la toamna o s-a fii PARLAMENTAR.Doar TARICEANU TE POATE REPRIMI IN ALDE.Ionela e prea mica.Ciuda mea este ca ti-ai predat oamenii din PNL DIN JUDET sarpelui cu ochelari.Padurarul te-o futut d-le DOBRE.mOR DE ciuda ca nu ai fost si d-ta parsiv cu dl. FLOREA.Asta e inconjurat numai de oameni cu cariere ambuguie,dubioase.Fara ALDE,sau PSD d-le esti terminat politic.GATA.USL-UL,romnii te-au votat ,si dumneata ne-ai tradat spiritul votului d-le DOBRE.

  • Dobre baiatule?!Ti-ai bagat partidul PNL in PDL??Ai fost fericit cand ai fost ales de USL?!!acum 4 ani.Fraiere te-a futut sarpele cu ochelari,ai vazut acum si tu cui m-ai tradat si pe mine ca te-am votat??Acum stai ca meluselul sa-i mirosi ciorapi dooctorului.Vai de muschii tai de politician??Cui ai predat PARTIDUL??Eu am mai scris pe aicea,am mai spus ca incuscrirea cu parsivul FLOREA dureaza doar o noapte??!!!!Stie TARICEANU CE teapa ai LUAT???M-a injurai pe mine ca sunt simpatizant de stanga,tu erai de dreapta?? Dobre tataie dute in Primariesi dai cateva capuri in mecla lui Florea.
    InStai linistit,nu iese FLOREA..FIINDCA EU roman o s-l votez pe tanarul maghiar.Este cel mai destept dintre toti candidatii.Cand PSD-ul a dat liber la MIGARE de ce nu ai trecut la PSD jupane??Maine poimane te da afara si din partid.Acum parsivii te consoleaza pana se infing indeajuns in PNL-ul tau,apoi te azvarle astia pe malul MURESULUI.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE