Home / Horoscop / Horoscop 5 mai

Horoscop 5 mai

Distribuie

horo

Berbec – Sunteti preocupati sa relansati o relatie amoroasa, iar pentru asta pareti dispus la multe concesii. In zona financiara, e indicat sa evitati o disputa.

Taur – Marte incepe sa va fie un aliat de nadejde, care va va potenta toate laturile personalitatii. Beneficii se anunta cu precadere in plan public, unde va veti bucura de recunoastere.

Gemeni – A venit momentul prielnic pentru o calatorie mai lunga in interes privat. Scopul nu este atat unul turistic, cat mai degraba psihologic. Aveti nevoie de un cadru nou, in care sa va valorizati.

Rac – Noutati de senzatie de la cineva de departe. Vor avea o influenta pozitiva, aducand o infuzie de curaj si optimism in viata voastra. Daca altii pot, de ce nu si voi ?

Leu – O relatie afectiva incepe sa se consolideze. Satisfactii si la munca, unde va manifestati foarte liber si creativ.

Fecioara – Va concentrati eforturile in familie, unde cineva are nevoie de ghidare si sustinere. Finantele va ajuta moralul, pentru ca apar niste sporuri neasteptate.

Balanta – Mercur va inlesneste comunicarea, atat in realitate, cat si in virtual. Niste neglijente in dieta, adunate in timp, s-ar putea sa va afecteze fizic, scrie radioconstanta.ro.

Scorpion – O zi relaxata, in care evenimentul principal ar putea fi inceputul unei  idile noi. Mizati pe inspiratie si veti avea succes!

Sagetator – Pragmatic si echilibrat, astazi manuiti mai bine banii decat cuvintele. Seful va propune o schimbare de sarcini.

Capricorn – Un conflict mocnit risca sa provoace o situatie critica in cuplu. Apelati la o privire obiectiva din afara si incercati sa priviti lucrurile si de pe pozitia “adversa”.

Varsator – Anumite aspecte de viata nu evolueza conform asteptarilor, deci e recomandat sa fiti flexibili si sa aveti un plan secund de actiune.

Pesti –  Veti avea o zi cu bucurii din partea celor apropiati. Fie copiii va vor face mandri de ceva, fie partenerul s-a gandit la o surpriza frumoasa. Apreciati si bucurati-va!

Sursa realitatea.net


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Horoscop 8 august

Distribuie  HOROSCOP 8 august BERBEC. Este posibil sa aveti dificultati pe plan sentimental si financiar. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.