Home / Beauty / Măști naturale potrivite pentru orice tip de ten

Măști naturale potrivite pentru orice tip de ten

Distribuie

stire masti tenRevista „Ce se întâmplă doctore?” prezintă câteva tipuri de măști naturale pentru orice tip de ten. Avocado şi miere într-o mască ideală pentru toate tipurile de ten. Foloseşte o jumătate dintr-un avocado bine copt şi un sfert de ceaşcă de miere. Pisează fructul bine şi amestecă-l cu mierea. Aplică masca pe faţă şi las-o să acţioneze timp de 10 minute, apoi clăteşte cu apă călduţă. Făina de ovăz şi iaurtul vin de hac celulelor moarte. Această mască o poţi realiza în doar 3 minute şi face minuni pentru toate tipurile de ten. Ai nevoie de o lingură de făină de ovăz, măcinată foarte fin, o lingură de iaurt organic, fără arome şi câteva picături de miere. Într-un bol de porţelan, amesteci făină cu iaurtul şi adaugi câteva picături de miere. Poţi adăuga şi câţiva fulgi de ovăz. După ce aplici masca, o laşi să acţioneze circa 15 minute, după care o înlături cu apă călduţă. Lămâia, aliatul numărul unu împotriva tenului gras. Pentru a realiza această mască pentru tenul gras, amestecă 1-2 linguriţe de miere, suc de la o jumătate de lămâie, 3 linguriţe de iaurt şi un albuş de ou bătut spumă. Aplică soluţia pe faţă şi lasă să acţioneze pentru 15 minute, apoi spală cu apă călduţă.

Combină argila în funcţie de nevoile tenului tău. Măştile cu argilă sunt bune pentru aproape toate tipurile de ten, depinde doar cu ce o combini. Pentru tenul gras, amestecă argilă cu apă sau zeamă de lămâie, aplică pe toată faţa şi nu lăsa masca să acţioneze mai mult de 15 minute. Pentur tenul normal, nici gras, dar nici uscat, se recomandă masca făcută dintr-o jumătate de morcov, dat prin blender şi amestecat cu o lingură de praf de argilă. Tenul uscat suspină după miere. Ştim deja că mierea face minuni pentru pielea noastră. Asfel, pentru a hidrata tenul uscat, e de ajuns să încălzeşti o linguriţă de miere şi apoi să masezi cu grijă pielea umedă. Masajul trebuie să dureze 10 minute. Lasă să se usuce şi abia apoi spală cu apă caldă. Spune stop acneeei cu ajutorul banalelor ouă. Pentru a realiza masca ideală contra acneei, ai nevoie de 2 ouă, separi albuşul de gălbenuş, baţi albuşurile până devin spumă şi compoziţia astfel obţinută se aplică pe zonele cu probleme şi se lasă să acţioneze timp de 20 de minute, după care se spală cu apă călduţă. Demachiant natural din iaurt şi aloe vera. Nu e nevoie să arunci jumătate din salariu pe „cel mai bun demachiant” din comerţ, ci este suficient să ai la îndemână un pahar cu iaurt, o jumătate de pahar de suc de roşii şi puţin suc de aloe vera şi, iată, ai la un preţ de nimic un produs excelent pentru demachierea tenului, cu ingrediente naturale şi efecte grozave asupra pielii.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Păstrăvăria din Ibănești, de la pasiune la afacere pentru Ionuț Todoran

Distribuie Bogățiile Văii Gurghiului sunt multe și nenumărate, natura fiind extrem de generoasă cu acest …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.