Horoscop 6 mai Horoscop
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 224 Vizualizări

Horoscop 6 mai

horo

Berbec – Esti creativ si te preocupa ideea de a incepe o activitate noua. Ai sanse sa te afirmi pe plan intelectual.

Taur – Parcurgi o perioada favorabila inspiratiei, de aici si frenezia cu care muncesti. Te sfatuiesc sa nu neglijezi odihna, pentru ca nu vei mai da randament.

Gemeni – Esti marcat de o dorinta prea mare de a te impune, asta, de fapt, denota un deficit de autoritate. Lasa la o parte obiectivele prea inalte deocamdata!

Rac – Evita activitatile stresante pentru ca energia ta e la cote minime. Solutia este mai degraba un hobby!

Leu – Tie iti da de furca mandria exagerata, din cauza careia chiar si chestiunile minore ti se par un afront. Mai ia lucrurile si in gluma!

Fecioara – Nu esti nici tu buricul pamantului, asa ca nu vei fi scutit sa accepti lucruri care nu iti convin. Important este sa intelegi de ce sunt necesare.

Balanta – O problema sentimentala din trecut poate reveni in actualitate. Nu este exclus sa te certi cu partenerul de viata.

Scorpion – Ai ocazia unui schimb de experienta interesant, care-ti va nuanta perceptia in multe privinte. Profita din plin de o astfel de sansa!

Sagetator – O zi cam morocanoasa, in care nu te stimuleaza nimic. Poate si datorita rutinei in care te-ai cantonat!

Capricorn – Manifesti astazi o intransigenta pronuntata vizavi de punctele slabe ale celor care depind de tine. Nu e deloc rau sa fii onest si direct, dar fii in acelasi timp consecvent!

Varsator – Un plus neasteptat de bani te binedispune, dar, daca nu-ti tii euforia in frau, s-ar putea sa-i pierzi la pariuri sau jocuri de noroc, scrie radioconstanta.ro.

Pesti – Te sacaie niste probleme de sanatate. Par minore, dar ele sunt semnul ca undeva te neglijezi. Gandeste-te mai serios la tine!

Sursa realitatea.net

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE