Abordarea modernă a cancerului rectal inferior Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 737 Vizualizări

Abordarea modernă a cancerului rectal inferior

calin molnar conferinta chirurgie generalaSocietatea Studențească de Chirurgie din România (SSCR), filiala Târgu-Mureș, anunță că joi, 12 mai, la ora 20.00, va avea loc, în sala I a Universității de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș, sesiunea de comunicări științifice intitulată „Chirurgia cancerului rectal inferior”, coordonată de către conf. dr. Călin Molnar.

Astfel, SSCR Târgu-Mureș organizează, în domeniul chirurgiei generale, o nouă sesiune de comunicări științifice, studenții implicați direct în organizarea acestui eveniment fiind: Eduard Argatu, care va susține o prezentare cu tema „Noțiuni de anatomie a rectului și a aparatului sfincterian”, Patricia Carmen Chișcariu, care va vorbi despre „Fiziologia defecației și a continenței anale” și Cristina Munteanu, care va prezenta aspecte referitoare la „Epidemiologia și patologia cancerelor jos localizate”. „Sub coordonarea domnului conf. dr. Călin Molnar, evenimentul va urmări dechiderea unei discuții despre abordarea modernă a cancerului rectal inferior, dincolo de perspectiva strict medicală și didactică, într-un eveniment științific ce urmărește prezentarea aspectelor ce țin de această patologie într-un mediu destins și non-formal. Sesiunea de comunicări va fi structurată astfel încât să fie facilitată înțelegerea informației medicale pe substratul”, au precizat organizatorii evenimentului științific. Intrarea este liberă.

Societatea Studențească de Chirurgie din România, organizație non-guvernamentală, non-profit, a fost înființată în anul 2003 cu scopul de a dezvolta metode de pregatire practică a studenților din centrele universitare medicale prin intermediul evenimentelor științifice și a workshop-urilor organizate pe diverse teme. Atât workshop-uri Basic cât și Advanced, la care se adaugă alte stagii și training-uri specifice fiecarei filiale, sunt organizate din taxe de participare, sponsorizări și donații. În ultimii ani, SSCR a cunoscut un real interes în rândul studenților și tinerilor medici, cererea de pregătire depășind oferta. În acest sens, a fost crescut și diversificat numărul de workshop-uri și activitați de la an la an, având astfel posibilitatea instruirii mai multor participanți, traineri, medici de mâine.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE