Home / Primaria Targu Mures / Strada Hunedoara, proiecte în lucru

Strada Hunedoara, proiecte în lucru

Distribuie

hunedoaraConsilierul primarului municipiului Târgu-Mureş, Claudiu Maior, s-a deplasat joi, 5 mai, pe strada Hunedoara, în cartierul Mureşeni, unde s-a întâlnit cu preşedintele Asociaţiei de Proprietari nr. 270, Valeriu Pop, precum şi cu mai mulţi cetăţeni care domiciliază în zonă. „În urma emisiunii realizate pe postul de televiziune Antena 1 Târgu-Mureş, la solicitarea cetăţenilor, m-am deplasat aşa cum fac de fiecare dată, aici, pe strada Hunedoara, să mă întâlnesc cu oamenii şi să stăm de vorbă.  Le-am arătat unde vor fi amenajate parcări ecologice şi am anunţat că vom începe lucrările de asfaltare a aleilor pietonale. Îi asigur pe toţi târgumureşenii că dorinţele lor sunt ascultate, mai ales atunci când coincid cu interesele comunităţii” , a declarat Claudiu Maior. „Îi mulţumesc domnului consilier pentru implicare şi că răspunde prompt solicitărilor cetăţenilor. Aşteptăm cu nerăbdare începerea lucrărilor”, a afirmat Valeriu Pop.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Restricții de trafic de Revelion

Distribuie Primăria Târgu Mureș a publicat sâmbătă, 30 decembrie, pe pagina de Facebook, un anunț …

1 comentariu

  1. Nu dezinformati! Dorel cosilierul nu le-a aratat oemenilor unde se vor face parcari ci oamenii au cerut unde sa li se faca si care alei sa fie ” piscotate „!! La fata locului, oamenii au sustinut ca au transmis mai demult primariei inclusiv lista cu semnaturi dar au primit raspuns ca nu se va face nimic , Dorel consilierul punind refuzul pe seama nevoi de a se interveni cu agregate si masini si sunt costuri prea mari care nu fac eficienta investitia!!!!! Dar cum peste o luna vom vota, acum se va face!!!! Dorel cosilierul si Belean papagalul pot confirma cele scrise, daca au dram de caracter!!! Si cum nu se putea altfel, s-a incheiat totul cu o discutie prelungita despre ASA si DROGHI MUTU si cerinta celor doi Dorel de a se merge la meciul de simbata cu STEAUA!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.