Home / Politic / TSD Mureş, apel pentru o campanie electorală civilizată

TSD Mureş, apel pentru o campanie electorală civilizată

Distribuie

puiPreședinte Tineretului Social Democrat (TSD) Mureș, Sebastian Pui, a transmis un apel vineri, 6 mai, în prima zi de campanie electorală, un mesaj în care îndeamnă competitorii politici la respect reciproc şi la o campanie electorală curată, fără atacuri la persoană. „Avem avantajul tinereții, știm ce ne dorim de la politica românească și ştim că ne-am săturat de conflicte inutile, jigniri și superficialitate. Haideți să schimbăm ceva în ideea de campanie electorală; să fie o dezbatere cu argumente pertinente, nu cu certuri pe Facebook, să fie o listă cu soluții viabile pentru problemele comunității, nu doar critici și acuze cu lipsă de fundament, să fie o evidențiere a calităților proprii, nu a defectelor adversarului. Noi, tinerii, nu avem vreo vină pentru imaginea dezamăgitoare conturată politicii de astăzi, așa că putem oferi un model de competiție corectă și curată, bazată pe motivație, respect și chiar prietenie. Pornim cu încrederea că ne vom întâlni la discuții civilizate și dezbateri fructuoase și, indiferent de rezultate, vom colabora spre binele comunității și, implicit, al nostru, fiindcă trăim și muncim în acest județ și ne afectează direct orice măsură luată la nivel administrativ”, a transmis Sebastian Pui.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Claudiu Maior (PSD), venit de 540 lei/lună, doar din indemnizația de consilier local, în ultimii doi ani declarați

Distribuie Fostul viceprimar Claudiu Maior, în prezent consilier local în Consiliul Local Târgu Mureș, a …

1 comentariu

  1. Orice asociere cu Iliescu , Ponta Dragnea e absolut nefericita ? ce vor baietii sa faca de fapt? …sa ne convinga ca pot reforma ceva , in interiorul celui mai putred partid ? vreti campanie pozitiva dupa toate nenorocirile pe care le-ati facut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.