Comedia “Amanta”, jucată la Târnăveni Cultură
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 363 Vizualizări

Comedia “Amanta”, jucată la Târnăveni

amanta

Una dintre cele mai de succes comedii ale momentului – spectacolul de teatru „Amanta” – se va juca în data de 10 mai 2016 la Casa de Cultură „Mihai Eminescu” din Târnăveni, începând cu ora 19.00.

Se împlinesc aproape doi ani de când spectacolul „Amanta” după „Încurcă lume” de A.D. Hertz se joacă în toată țara cu săli pline. Un vis al nepotului marii actrițe Elvira Godeanu, Armand Calotă, a devenit realitate – a regizat această minunată comedie în care marea actriță și-ar fi dorit să interpreteze rolul principal.

Atmosfera boemă a Bucureștiului de altădată și încurcăturile în care intră un soț infidel au atras mii de spectatori în sălile de spectacol din întreaga țară, uneori fiind cerute și două reprezentații în aceeași zi! Cererile pentru acest spectacol s-au înmulțit, iar programul actorilor a devenit din ce în ce mai încărcat. Turneele au fost stabilite cu trei luni în avans și, ca să-și respecte promisiunile față de public, distribuția a fost modificată, iar actorii nou veniți au reușit să învețe textul și să susțină reprezentațiile stabilite chiar și în două zile.

Publicul din Târnăveni va avea ocazia să-i vadă pe scenă pe unii dintre cei mai importanți actori de teatru din București: Magda Catone, Armand Calotă, Ileana Olteanu, Ovidiu Cuncea și Gavril Pătru / Dorin Andone. „Organizatorii au completat mereu echipa artistică a spectacolului cu nume importante ale scenei românești pentru ca fiecare reprezentație a spectacolului să se ridice la cel mai înalt nivel, iar spectatorii să se bucure în continuare de una dintre cele mai bune comedii ale momentului!”, se arată într-un comunicat de presă transmis de organizatori.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE