Un cunoscut hipnoterapeut român susține programe despre hipnoză, la Târgu-Mureș Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 1059 Vizualizări

Un cunoscut hipnoterapeut român susține programe despre hipnoză, la Târgu-Mureș

Președintele Asociației Române de Hipnoză, hipnoterapeutul Eugen Popa, se va afla, în perioada 10-12 iunie, la Târgu-Mureș, la Universitatea „Dimitrie Cantemir”, pentru a susține două programe despre hipnoză: tehnica subliminală și tehnica resurselor.

Astfel, tehnica subliminală se distinge prin claritate și ușurință de utilizare, fiind foarte rapidă și profundă. „Este de departe una dintre cele mai eficiente metode terapeutice pe care trebuie să o ai în tolba ta”, susțin organizatorii. Tehnica resurselor ajută oamenii să descopere, să controleze și să utilizeze, la comanda lor, oricare dintre resursele lor interioare. „Îți oferă cheia care îți permite să utilizezi cea mai bună resursă a ta, la momentul potrivit”, mai precizează aceștia. „Aceste programe sunt eminamente practice, iar la final vei cunoaşte principiile teoretice care stau la baza tehnicii şi în acelaşi timp vei putea practica şi aplica direct aceste cunoştinţe. Vei trăi şi experimenta direct atât ca şi client, cât şi ca terapeut şi astfel vei avea o înţelegere globală a tehnicii, ceea ce îţi va permite să aplici imediat, cu succes, aceste tehnici pentru dezvoltarea ta personală sau pentru a-i ajuta pe ceilalţi. Pentru a ne asigura că fiecare participant primeşte atenţia cuvenită din partea trainerului, suntem nevoiţi să limităm numărul participanţilor la 14, astfel încât fiecare să beneficieze de maxim de grijă, instruire şi îndrumare”, au transmis organizatorii evenimentului.

Eugen Popa este unul dintre cei mai bine pregătiți traineri din România. Având o vastă experiență în lucrul cu oamenii atât în ședințe particulare cât și grupuri, Eugen a căutat mereu să se perfecționeze și să crească din toate punctele de vedere. A început căutările sale încă din copilărie, fiind pasionat de găndirea umană și comunicarea dintre oameni. Sutdiile sale l-au purtat pe trei continente, în Europa, Asia și Statele Unite. Eugen Popa este președintele Asociației Române de Hipnoză, fiind recunoscut la nivel internațional, susținând traininguri și workshopuri în Tailanda, Statele Unite ale Americii, Brazilia, Turcia, Grecia, Anglia, etc. Informații despre înscrierea la cele două programe se pot obține la numărul de telefon: 0745-277.179 sau la adresa de e-mail: szszidonia@yahoo.com. Persoana de contact este Szidonia Szabo.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE