• foto

    galerie foto

Home / Politic / VIDEO: 10%, obiectivul progresiştilor la alegerile locale

VIDEO: 10%, obiectivul progresiştilor la alegerile locale

Distribuie

A lansare unpr

Preşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), Valeriu Steriu, a participat vineri, 6 mai, în sala de spectacole a Ansamblului Artistic Profesionist „Mureşul” din Târgu-Mureş, la evenimentul de lansare a candidaţilor progresişti din judeţul Mureş la alegerile locale din 5 iunie 2016.

Dorin Florea, invitat special

Oarecum surprinzător, primul discurs i-a aparţinut lui Dorin Florea, candidat independent la Primăria municipiului Târgu-Mureş, susţinut de mai multe partide politice, unul dintre acestea fiind UNPR. „În momentul în care am văzut că poţi fi atacat din orice unghi, oricum, vă rog să mă credeţi că singura posibilitate să îmi apăr onoarea este să merg mai departe. Nu pot să las oraşul pe mâna mediocrităţii”, a afirmat actualul primar al municipiului Târgu-Mureş.

5 iunie, baza pentru alegerile parlamentare

Secretarul general adjunct al UNPR, Liviu Neagu, a remarcat „atmosfera de sărbătoare” de la Târgu-Mureş şi s-a declarat impresionat de organizarea evenimentului. „Apreciem că tot ceea ce se întâmplă în această seară este rodul muncii dumneavoastră. Astăzi, pe 6 mai 2016 se deschide practic un nou ciclu electoral. Campania de astăzi, pe care o demarăm la Târgu-Mureş, va fi baza pentru alegerile parlamentare care la rândul lor vor deschide alegerile prezidenţiale”, a afirmat Liviu Neagu.

Ochii cetăţenilor, deschişi în Duminica Orbului

Preşedintele UNPR Mureş, Claudiu Puiac, a subliniat evoluţia pozitivă a formaţiunii politice pe care o conduce, care avea doar 12 membri în momentul preluării funcţiei, în urmă cu trei ani, şi a reamintit sprijinul pe care progresiştii îl oferă actualului primar al municipiului Târgu-Mureş la alegerile locale din 5 iunie. „Intrăm în această campanie electorală cu o listă completă pentru Consiliul Judeţean, cu 23 de candidaţi la primării şi cu 43 de liste pentru consiliile locale, iar mesajul meu pentru dumneavoastră este un mesaj simplu: trebuie să ajungem la cetăţeni, trebuie să le câştigăm în primul rând încrederea, iar după ce le câştigăm încrederea trebuie să le câştigăm votul pentru că numai aşa putem pune în operă idealurile politice subsemnate interesului naţional”, a spus Claudiu Puiac.

C lansare unpr

În alocuţiunea sa, liderul UNPR Mureş a făcut şi o parabolă referitoare la ziua votului, care după calendarele bisericeşti va avea loc în Duminica Orbului. „Duminica alegerilor, adică Duminica Orbului, este un prilej pentru noi, progresiştii mureşeni şi progresiştii din întreaga ţară, să ofere cetăţenilor acea ageritate vizuală a acvilei, de a vedea bine, acvila fiind simbolul partidului nostru. Să fim noi cei care deschidem ochii cetăţenilor, focalizând interesele naţionale”, a îndemnat Claudiu Puiac.

D lansare unpr

„Dorim să obţinem un scor cât mai frumos”

Cuvântul de final i-a aparţinut lui Valeriu Steriu, preşedintele UNPR, care a susţinut un discurs mobilizator pentru progresiştii din judeţul Mureş. „Prin aceste alegeri rolul nostru este să arătăm că putem participala deciziile următorilor patru ani prin care judeţul Mureş într-adevăr să fie mai mult decât judeţul în care la ora actuală mai este cred ultimul combinat de îngrăşăminte chimice din România, cu bune şi cu rele pe lângă el, sau un judeţ din care aflăm probabil doar o dată pe săptămână ştiri în presa centrală. Cred că de aici pot pleca zilnic ştiri despre noi locuri de muncă, despre investiţii, nu neaparat ale străinilor, ci ale românilor, despre noi realizări în oraş sau – de ce nu – din oraşele din judeţ şi din comune. Este un judeţ pe care l-am întâlnit în peisajul agricol de foarte multe ori şi ştiu că poate da mult mai mult. Una peste alta, sunt convins că ceea ce văd astăzi în sală arată o stârnire a UNPR-ului şi aici, în judeţul Mureş. Sunt convins că rezultatele vor fi în ton cu ceea ce vom găsi în toată ţara”, a afirmat Valeriu Steriu, care a anunţat că targetul pentru alegerile locale din 5 iunie este obţinerea unui scor electoral din două cifre. „Dorim să obţinem un scor cât mai frumos, cât mai aproape de două cifre, dacă nu chiar să depăşim acest 10% pe care ni-l propunem”, a completat liderul UNPR.

B lansare unpr

La final, candidaţii UNPR pentru primăriile din judeţul Mureş, precum şi ce mai de nădejde candidaţi pentru Consiliul Judeţean Mureş au fost invitaţi pe scenă, iar participanţii au intonat, la unisn, imnul UNPR, „Noi suntem români!”.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Claudiu Maior (PSD), venit de 540 lei/lună, doar din indemnizația de consilier local, în ultimii doi ani declarați

Distribuie Fostul viceprimar Claudiu Maior, în prezent consilier local în Consiliul Local Târgu Mureș, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.