20 de copii vor merge gratuit în tabără. Vezi ce au de făcut pentru a câștiga un loc Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 328 Vizualizări

20 de copii vor merge gratuit în tabără. Vezi ce au de făcut pentru a câștiga un loc

 

Asociația ”Curtea Veche” și Compania Azomureș lansează o invitație elevilor din clasele II-VII, cu vârste cuprinse între 7-14 ani, din școlile gimnaziale de pe raza municipiului Târgu Mureș, să participe la tabăra de lectură ”Cărțile copilăriei”. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Mureș, tabăra se va desfășura în comuna Criț, județul Brașov, în perioada 28 august- 2 septembrie.

Selectarea celor 20 de elevi care vor participa se face în baza unor criterii. Astfel, în perioada 9-20 mai, elevii vor redacta cu pix sau cu stilou de culoare albastră un eseu de maxim 2 pagini, format A4, în care se va ilustra rolul poveștilor în universul copilăriei, capacitatea cuvântului de a acapara și înfrumuseța ființa. Eseul va cuprinde numele, clasa, școala, numărul de telefon la care poate fi contactat și va fi depus la sediul ISJ Mureș până la data de 20 mai. Evaluarea eseurilor se va face de către reprezentanții Asociația ”Curtea Veche”.

Scopul acestui eveniment este de a încuraja obiceiul de a citi în rândul copiilor și tinerilor din România, creșterea gradului de alfabetizare și al nivelului de înțelegere al elevului și facilitarea accesului la carte a copiilor care provin din familii cu venituri reduse. Participarea elevilor în tabără este gratuită, organizatorii acoperind toate cheltuielile, inclusiv transportul.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE