Home / Sanatate / Opt posturi scoase la concurs la Spitalul de Urgență Târgu-Mureș

Opt posturi scoase la concurs la Spitalul de Urgență Târgu-Mureș

Distribuie

Vești bune pentru mureșenii care activează în sistemul sanitar. Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Târgu-Mureș anunță că organizează, în această perioadă, concurs pentru ocuparea a opt posturi temporar vacante de asistent medical generalist și de îngrijitoare. Astfel, se caută cinci asistenți medicali generaliști, un asistent medical specialitatea radiologie și imagistică medicală și două îngrijitoare.

Potrivit site-ului unității sanitare, se scoate la concurs un post de asistent medical la Bloc operator IV obstetrică-ginecologie, un post la Ambulatoriul integrat adulți, un post la Secția Clinică Gastroenterologie, un post la Secția Clinică ATI, un post la Secția Clinică Chirurgie și Ortopedie Pediatrică și un post de asistent medical de radiologie la Laboratorul de radiologie și imagistică medicală. Cele două posturi de îngrijitoare sunt la Ambulatoriul integrat adulți și la Secția Clinică ATI. Conform sursei citate, în perioada 11-17 mai, se pot depune dosarele de concurs. Probele scrise vor avea loc în data de 25 mai, ora 9.00, respectiv ora 11.00. Interviul va avea loc în data de 27 mai, la ora 9.00. Rezultatele finale ale concursului se vor afișa în data de 30 mai, la ora 15.30. Actele pentru dosarul de concurs se pot depune la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș. Informații suplimentare despre concurs de pot obține atât de pe site-ul spitalului, cât și apelând la numărul de telefon: 0265-212.111, interior 462. Persoana de contact este Ana Maria Filip, secretarul comisiei de concurs.
Totodată, amintim că pe site-ul spitalului au fost afișate tabelele nominale cu dosarele admise la concursul de ocupare a celor 13 posturi vacante la UPU SMURD, de asistent medical generalist, brancardier, șofer autosanitară II și îngrijitoare.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Situația epidemiologică a județului Mureș

Distribuie Conform statisticilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Mureș, numărul virozelor înregistrate la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.