Soluții online pentru vânzări și marketing Social
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 215 Vizualizări

Soluții online pentru vânzări și marketing

O nouă ediție a conferințelor marca Afaceri.ro va avea loc joi, 12 mai, la ora 9.00, la Târnăveni. Astfel, conferințele marchează un nou oraș pe lista evenimentelor de business. În cadrul evenimentului, se vor aborda teme de interes pentru antreprenorii locali, cum ar fi: povești antreprenoriale de succes, managementul banilor, noile Finanțări active 2014 – 2020, soluții online pentru vânzări și marketing și dezvoltarea antreprenoriatului în zona Târnăveni.

Potrivit organizatorilor, subiectele vor fi discutate prin intermediul unor prezentări interactive, dezbateri și ateliere de lucru susținute de profesioniști în domeniu, având un sigur numitor comun, și anume dezvoltarea potențialului mediului de afaceri local. „Cei care se regasesc în categoria: om de afaceri, antreprenor, student, elev, persoană care are un vis, o idee, o întrebare, au ocazia de a face parte din proiectul Asociației Întreprinzătorilor de pe Târnave – ASITAR, de a crea un ecosistem antreprenorial în această zonă. Speakerii prezenți la conferințele Afaceri.ro care sunt lideri de opinie, oficialități, oameni de afaceri profesioniști, antreprenori și persoane de decizie, îi vor ajuta pe participanți să facă primul pas într-o călătorie transformațională pe calea căutată de aceștia”, a precizat Dan Ioan Popșor, președintele Asociației Întreprinzătorilor de pe Târnave.
Organizatorii mai transmit că o atenție deosebită va fi acordată subiectelor: Managementul banilor și New Media&Online Marketing. Aceste teme vor fi aprofundate în cadrul sesiunii de workshop. În cazul primului subiect, se va discuta despre treptele succesului financiar și ce trebuie făcut pentru a ajunge la siguranța financiară. Cât despre New Media&Online Marketing, un specialist în marketing online, un antreprenor local de succes și un expert în comunicare online vor discuta cum poate fi pus internetul la lucru pentru afacerile mici și mijlocii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE