Seară de excepție cu cei patru corifei, la Teatrul Național Timp liber
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 544 Vizualizări

Seară de excepție cu cei patru corifei, la Teatrul Național

Iubitorii muzicii de cea mai bună calitate au avut parte marți, 10 mai, la Teatrul Național din Târgu-Mureș de un concert pe cinste cum rar se mai pomenește pe la noi, intitulat „Tandrețuri pentru femei, cu cei patru corifei”.

3Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă și Alexandru Andrieș, au decis să reînnoade acest proiect de suflet pornit la drum în anul 2003 la Circul Globus din București, Târgu-Mureșul având privilegiul de a găzdui această cvadruplă poveste muzicală adusă de cei patru muzicieni. Cei care au umplut la refuz Teatrul Național au avut parte de o seară specială, cu muzici alese, culese din tolba celor patru corifei, mereu tineri și frumoși, dovadă fiind buna dispoziție scenică, transmisă și publicului. Patru chitări, patru voci de excepție, patru povești muzicale frumoase s-au reunit într-un întreg din care au explodat sonorități și versuri pe cât de cunoscute pe atât de gustate de public.

2Păstrând playlist-ul original, recitalul a debutat cu „Poştalionul” lui Alifantis, urmat de „E război, Ioane” a lui Andrieș, „Orient” a lui Baniciu și „Lordul John”, piesă semnată de Mircea Vintilă. A urmat un maraton de piese îndrăgite și cunoscute de public, răsfățat la maxim cu piese precum: „Balada blondelor iubiri”, „Hanul lui Manuc”, „Tamara”, „Tristeţi provinciale”, „Miruna”, „Constantin şi Veronica”, „La Rovine”, „Vara la ţară”.

4Cu o bună dispoziție debordantă, cei patru și-au continuat recitalul fără prea multe cuvinte către public, dar cu muzică și versuri cât cuprinde, cu piese precum: „Ce bine că eşti”, „Nu-l dau pe azi pentru mâine”, „Eşarfă în dar”, „Opreşte-mă la tine”, „Am pneumonie”, „Piaţa Romană nr.9”, „La telejurnal”.

5Finalul avea să fie prelungit de public, care i-a rechemat pe scenă pe cei patru, urcați într-un tramvai al vremurilor trecute din care și-au luat la revedere de la publicul târgumureșean, binecuvântat cu o seară pe cinste marți seara la Teatrul Național din Târgu-Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE