Home / Sport / Sprijin pentru cluburile sportive

Sprijin pentru cluburile sportive

Distribuie

gala sportMarţi 10 mai, la Hotel President din Târgu-Mureş, a avut loc „Gala Sportului Târgumureşean”, eveniment organizat de Primăria municipiului Târgu-Mureş.

Cu acest prilej, Dorin Florea, primarul municipiului Târgu-Mureş, a oferit trofee cluburilor sportive din Târgu-Mureş, care reprezintă cu cinste oraşul, atât în ţară cât şi în străinătate. „Îmi face întotdeauna o mare plăcere să mă întâlnesc cu aceşti oameni, pentru că sunt deschişi la orice provocări. Sportivii au fost mereu mânaţi de competiţie şi de respectul adversarului, iar acest lucru îl admir cel mai mult. Modul în care reuşesc să-ţi transmită emoţiile unei competiţii te face să îi îndrăgeşti şi să-i susţii. Faptul că ei reprezintă oraşul peste tot unde se duc, ne revine sarcina să-i sprijinim cu tot ce putem, fie că vorbim despre logistică, infrastructură sau mijloace de transport. Îi sprijinim şi financiar, pentru că ceea ce au reuşit ei, iar aici nu aş vrea să nominalizez pe nimeni să nu se supere careva, au reuşit să transmită şi copiilor. A început o emulaţie pentru sport ceea ce bucură în aceiaşi măsură şi părinţii şi copiii. Într-un oraş în care lumea se destinde şi prin sport nu ai altceva de făcut decât să te bucuri. Mi-ar fi plăcut şi mie să fac un sport de performanţă, automobilism de exemplu, dar pe vremea când eram la liceu, acest sport era greu accesibil. Îi felicit pe toţi sportivii din Târgu-Mureş şi le doresc mult succes în următoarele competiţii sportive”, a declarat Dorin Florea.

 

De asemenea, verificati

Voleibalistele de la CSU, bătălie pentru rămânerea în prima ligă

Distribuie Echipa de volei feminin din cadrul CSU Târgu Mureș a jucat un meci din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.