Voluntarii E.ON au plantat o livadă de pomi fructiferi Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 493 Vizualizări

Voluntarii E.ON au plantat o livadă de pomi fructiferi

 

Începând cu această săptămână, cu ajutorul voluntarilor E.ON, centrul oraşului mureşean Sărmaşu are o nouă zonă verde: o livadă de pomi fructiferi pe terenul  fostului internat al Liceului Teoretic “Samuil Micu”.

Astfel, 20 de angajaţi ai E.ON, majoritatea din Sărmaşu, dar şi directori veniţi de la Târgu Mureş, au lăsat deoparte, pentru câteva ore, aparatele de detectare a gazelor naturale, maşinile de intervenţie sau birourile şi s-au apucat de lucru, au săpat şi au plantat 22 de pruni, meri, peri vişini şi cireşi, iar la sfârşit s-au îngrijit că aceştia vor prinde rădăcini, punându-le apă.

“Am fost foarte impresionată de gestul angajaţilor E.ON din Sărmaşu. Nu au venit doar cu forţa de muncă, ci au adus şi pomii fructiferi pentru livada la care ne tot  gândim de ceva vreme, dar întotdeauna au fost alte priorităţi şi nu am putut să punem în practică această dorinţă a noastră. Le mulţumim voluntarilor E.ON şi ne bucurăm că la această acţiune au participat şi doamnele directoare Teona  Oltean şi Livioara Sujdea”, a declarat directorul Liceului Teoretic “Samuil Micu”, Oana Mititean.

” Pentru viitorul oraşului nostru, pe care îl dorim verde şi curat, am dorit să facem ceva care să rămână în urma noastră. A planta un pom înseamnă să pui şi ceva din sufletul tău şi de aceea sunt tare bucuros că am participat, împreună cu colegii mei la această acţiune”, spune Sorin Sărac, voluntar de la E.ON Distribuţie România.

Având specializările filologie, ştiinţe ale naturii şi mecanică, la liceul din Sărmaş învaţă peste 400 de elevi din judeţele Mureş, Cluj şi Bistriţa Năsăud.

Implicarea în comunitate este o constantă a Grupul E.ON în România. Începând cu anul 2005, E.ON România a susţinut cu peste 9,2 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate socială destinate comunităţii, numărul total al beneficiarilor acestor iniţiative ridicându-se la aproximativ 258.000.

E.ON România încurajează acţiunile de voluntariat, anual peste 250 de angajaţi s-au implicat în comunităţile locale, având o contribuţie de aproximativ 6.000 de ore de voluntariat.

Anul trecut, E.ON România a organizat mai multe acţiuni de voluntariat de care au beneficiat instituţii de învăţământ şi sociale din Târgu Mureş, Luduş, Târnăveni, potrivit informațiilor furnizate de Departamentul Comunicare Corporatistă, E.ON România.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE