Home / Administratie / Asfaltări de străzi la Ungheni

Asfaltări de străzi la Ungheni

ungheni 1Primarul oraşului Ungheni, Victor Prodan, a inspectat miercuri, 11 mai, stadiul lucrărilor de asfaltare din zona blocurilor – gară, respectiv strada 3, unde autorităţile locale derulează un amplu proiect de modernizare a infrastructurii oraşului.

Investiţie de 2 milioane de lei

Potrivit edilului şef al oraşului Ungheni, investiţia se cifrează la 2 milioane de lei şi include asfaltarea mai multor străzi din localitate. „Străzile vizate sunt strada 3 după cum o numim noi, din zona blocuri – gară. Investiţia se ridică la 2 milioane de lei noi, adică 20 de miliarde de lei vechi. Urmează să asfaltăm în faţă, pe strada numărul 1, vis a vis de Drumul European E60. Sperăm ca săptămâna viitoare să terminăm cu asfaltările din zona blocurilor. Urmează alte trei străzi care se vor finaliza în următoarele două săptămâni, şi strada numărul 4 va începe în aproximativ trei săptămâni, aşa că dacă bunul Dumnezeu de ajută la sfârşitul acestei luni vom asfalta atât zona blocurilor, plus cele trei străzi, strada Pepelii – Tineretului, strada Gării şi strada numărul 1 din localitatea Cerghid. Urmează după aceste trei străzi să intrăm pe strada Stadionului”, a declarat Victor Prodan.

ungheni 2

300 de locuri de parcare noi

De asemenea, o veste bună pentru conducătorii auto din zonă este înfiinţarea a aproximativ 300 de locuri de parcare. „Vorbim de foarte mulţi kilometri, doar în zona blocurilor este vorba de peste 2 kilometri, plus parcările, sunt undeva la 280 – 300 de locuri de parcare. Mă bucură foarte mult de acest lucru, deoarece am scăpat de parcări pe trotuare şi pe spaţii verzi şi cred că aceste parcări sunt binevenite pentru cetăţeni pentru că aveam un deficit foarte mare de locuri de parcare”, a subliniat Victor Prodan.

ungheni 3

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dezvoltarea comunei Crăiești, prioritatea numărul 1 a primarului Vasile Vereș

Aflat la cel de-al  patrulea mandat de primar al comunei Crăiești, Vasile Vereș ne-a făcut …