Nunta de Aur pentru 38 de cupluri din Târgu-Mureş Slider
  • Publicitate
  • 0 comentarii
  • 643 Vizualizări

Nunta de Aur pentru 38 de cupluri din Târgu-Mureş

nunta de aurNunta de Aur, unul dintre cele mai aşteptate şi emoţionante momente la toate ediţiile Zilelor Tîrgumureşene, a fost „oficiată” vineri, 13 mai, la Centrul Cultural „Mihai Eminescu”.

Vorbindu-le celor 38 de cupluri care împlinesc, în acest an, o jumătate de secol de convieţuire, primarul municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea, le-a urat sănătate şi viaţă lungă alături de cei dragi. „Acestea sunt valorile unui oraş. Mă gândeam în urmă cu doar câteva clipe, câte cupluri au trecut prin această perioadă, de când am hotărât ca un exemplu pentru tineri să gratulăm şi să premiem cuplurile care au trecut de 50 de ani. Am avut ocazia să înţelegem ce înseamnă doi parteneri adevăraţi, o familie, ce înseamnă principiile, cum transmiţi principiile tale copiilor tăi. E o mare bucurie şi când merg la Casa Căsătoriilor şi căsătoresc cupluri, le doresc un parcurs lung”, a afirmat Dorin Florea.

O cupă de şampanie, un buchet de flori, o diplomă din partea  municipalităţii au contribuit la reuşita acestui eveniment special.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE