Reţea de trafic de droguri, destructurată Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 736 Vizualizări

Reţea de trafic de droguri, destructurată

droguriPolițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu-Mureş și procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Târgu-Mureş au efectuat joi, 12 mai, un număr de 43 de percheziții domiciliare, în judeţele Mureş şi Cluj, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc și de mare risc.

Potrivit unui comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, perchezițiile au vizat destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc și de mare risc, în principal pastile ecstasy, cocaină, amfetamine, dar și cannabis și etnobotanice. „În urma perchezițiilor, au fost ridicate peste 2 kilograme de cannabis uscat, pastile ecstasy și peste 100 de grame de praf alb, susceptibil a fi cocaină. 25 de persoane au fost conduse la sediul DIICOT Târgu-Mureș, pentru audieri”, se menţionează în comunicat.

La acțiune au participat aproximativ 150 de polițiști din cadrul structurilor  de combatere a criminalităţii organizate din Târgu-Mureş, Cluj, Alba şi Brașov şi peste 180 de jandarmi, iar suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE