Home / Primaria Targu Mures / Şapte delegaţii din oraşele înfrăţite, în vizită la Târgu-Mureş

Şapte delegaţii din oraşele înfrăţite, în vizită la Târgu-Mureş

Distribuie

delegatiiJoi, 12 mai, ora 10.00, Primăria municipiului Târgu-Mureş şi-a deschis porţile pentru delegaţiile oraşelor înfrăţite cu Târgu-Mureş. Primarul Dorin Florea s-a întâlnit cu reprezentanţii veniţi din şapte oraşe, viceprimari şi consilieri locali din  Zalaegerszeg, Baja, Kecskemet, Budapesta Sector XI, Viena, Strumyani, Chişinău. „Bun venit la Târgu-Mureş! Este o perioadă specială, anul acesta Zilele Târgumureşene au coincis cu 400 de ani de când Târgu-Mureş a primit titlul de Oraş liber regesc. Pentru noi e o provocare şi am marcat acest moment istoric printr-o serie de evenimente importante pentru comunitatea locală şi naţională. Târgu-Mureş este un exemplu de multiculturalitate, iar relaţiile pe care le avem şi dorim să le continuăm cu oraşele înfrăţite sunt un exemplu în acest sens”, a declarat Dorin Florea.

De asemenea, primarul a înmânat celor prezenţi medalii aniversare cu prilejul împlinirii a 400 de ani de când Târgu-Mureşul a primit titlul de Oraş liber regesc. Reprezentanţii delegaţiilor au mulţumit pentru ospitalitatea de care a dat dovadă Primăria Târgu-Mureş şi s-au arătat de evoluţia oraşului în ultimii ani. Mai mult, delegaţiile au invitat conducerea Primăriei la manifestările similare care vor avea loc în oraşele înfrăţite.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Restricții de trafic de Revelion

Distribuie Primăria Târgu Mureș a publicat sâmbătă, 30 decembrie, pe pagina de Facebook, un anunț …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.