Home / Horoscop / Horoscop 17 mai

Horoscop 17 mai

Distribuie

 

Berbec – Simtiti nevoia de izolare, intr-o singuratate pentru voi confortabila. Foarte bine, dupa un timp, veti reveni regenerat si cu bateriile incarcate.

Taur – Toate infaptuirile reale au aparut mai intai in mintea omului. Asadar, visati cu indrazneala, chemati si dati voie prosperitatii sa intre in viata voastra!

Gemeni – Dincolo de limitele auto-impuse, viata e frumoasa, vestile bune vin, coincidentele fericite se intampla. Deci deschideti-va ochii si sufletul!
Rac – Evenimentul zilei va fi regasirea cu cineva pe care-l credeati pierdut si uitat.

Leu – Zona marcata de succes ramane cea a relatiilor, pentru ca stiti sa comunicati si mai ales sa-i intelegeti pe ceilalti, scrie radioconstanta.ro.

Fecioara – Nu sunteti deloc dispusi sa jucati dupa regulile altora, de aceea veti lasa senzatia ca inotati impotriva curentului. Incercati sa va explicati atitudinea.

Balanta – Voi pareti incapatanati fara motiv. In realitate, parerile si actiunile va sunt justificate, dar nu va lipseste rabdarea sa le expuneti.

Scorpion – Ati putea parea neserios renuntand la colaborare in ultimul moment, dar e mai bine sa va ascultati inima.

Sagetator – Riscati sa va atrageti curand niste sanctiuni in mediul professional, pentru tratarea superficiala a unor sarcini, mai importante decat credeati.

Capricorn – Sunteti ca un copil suparat ca nu i se da atentie. Reamintiti-va ca a fi cu adevarat adult inseamna uneori si sa rezistati la frustrari.

Varsator – Se apropie termenul scadent pentru indeplinirea unei promisiuni.

Pesti – Renuntati la ideea de a-i ingriji si de a-i controla astfel pe toti.

Sursa REALITATEA.NET:

 

De asemenea, verificati

Horoscop 8 august

Distribuie  HOROSCOP 8 august BERBEC. Este posibil sa aveti dificultati pe plan sentimental si financiar. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.