Home / Sport / Două podiumuri pentru luptătorii mureșeni

Două podiumuri pentru luptătorii mureșeni

În cadrul Campionatului Național Școlar de Lupte Libere disputat la sfârșitul săptămânii la Timișoara, doi luptători de la cluburle mureșene au reușit să se clasaze pe podium. La competiție au participat primii 12 sportivi la fiecare categorie de greutate, de la toate Cluburile Sportive Școlare și a Liceelor cu Program Sportiv calificați în urma disputării fazelor de zonă. Cel mai valoros rezultat l-a obținut luptătorul Clubului Sportiv Școlar Târgu-Mureș Tudor Racoțan, pregătit de antrenorii Fazakas Csaba și Vlad Dragoș. Elevul Liceului Teoretic „Gheorghe Marinescu” din Târgu-Mureș a ieșit învingător la categoria 69 kilograme și a fost desemnat cel mai tehnic luptător al competiției.

lupte 2Al doilea medaliat a fost o fată din lotul clubului din Reghin, antrenat de Peres Miklos. Aceasta a fost Jánosi Julia, care a obținut medalia de bronz la categoria 40 kilograme. De la clubul reghinean, aproape de obținerea unei medalii a fost și Geczi Csaba Jozsef, care a pierdut meciul pentru medalia de bronz la categoria 50 kilograme, clasându-se în final pe locul V.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Parc de antrenament în aer liber, într-un oraș mureșean!

Aleșii locali ai municipiului Sighișoara au aprobat recent, cu ocazia unei ședințe ordinare de lucru, …