Mesajul ASA: Nu mor caii când vor câinii FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 426 Vizualizări

Mesajul ASA: Nu mor caii când vor câinii

Deși se cunoștea faptul că majorității jucătorilor din lotul prim divizionarei de fotbal ASA Târgu-Mureș le expirau contractele la finalul campionatului și din cauza situației financiare mulți dintre ei vor părăsi echipa, la fel cum se petrece la finalul fiecărui sezon dealtfel, presa centrală a publicat articole descurajante, folosind termeni peiorativi la adresa clubului. Din această cauză, conducerea clubului târgumureșean a luat atitudine printr-un comincat care amintește de proverbul „nu mor caii când vor câinii”, mesaj asemănător transmis și înaintea calificării singurei echipe transilvănene în play-off. Redăm în rândurile următoare comunicatul clubului ASA:

„În urma unor așa-zise informații apărute în presa națională, care anunță „dezintegrarea” formației ASA Tîrgu-Mureș, directorul sportiv al clubului, Daniel Stanciu, face următoarele precizări:

„În ultima vreme observ un trend de răstălmăcire a vorbelor noastre. Știu că se caută senzaționalul, dar asta nu înseamnă să dăm publicității așa-zise știri bombă, mai ales cu citarea unor persoane. Într-adevăr, am declarat că o serie dintre componenții lotului vor pleca în această perioadă, unii aflându-se la final de contract cu ASA Tîrgu-Mureș. Printre aceștia există și jucători care au evoluat în multe meciuri în tricoul roșu-albastru. Dar acest lucru nu înseamnă că va fi o plecare în masă de la ASA. În acest moment se poartă negocieri cu toți componenții echipei. Cine dorește să rămână în noile condiții propuse de către club, își va continua activitatea aici. Cine nu, va pleca. Pot spune că acum ne aflăm în situația din 2014, când am promovat în Liga 1 și am fost nevoiți să alcătuim o nouă echipă. O echipă care s-a dovedit una valoroasă. Suntem în discuții cu jucători pentru transferul lor la Tîrgu-Mureș, dar trebuie să respectăm planul stabilit cu administratorul judiciar, cu privire la nivelul maxim de salarii. Până la sfârșitul acestei săptămâni ne vom decide în privința noului antrenor principal al echipei, iar din acel moment sunt sigur că lucrurile vor intra pe un făgaș normal. De aceea, am rugămintea, încă o data, ca informațiile care apar în presă să fie verificate sau dacă sunt preluate declarații, acestea să nu fie scoase din context”, a ținut să sublinieze Daniel Stanciu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE