Alimentația bebelușilor, tema unui workshop interactiv ce va avea loc la Târgu-Mureș Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 543 Vizualizări

Alimentația bebelușilor, tema unui workshop interactiv ce va avea loc la Târgu-Mureș

Mămicile, viitoarele mămici, dar și tăticii sunt invitați miercuri, 25 mai, la un workshop interactiv intitulat „Alimentația bebelușilor, diversificarea alimentației și vaccinările”, pe care îl va susține dr. Elen Crăciun, medic primar medicină de familie, cu scopul de a le oferi părinților bebelușilor informații eficiente și actualizate cu privire la regulile de bază ale alimentației sănătoase a copiilor, importanța alăptării în primele șase luni de viață și recomandările ghidurilor internaționale, dar și importanța alegerii momentului diversificării alimentației.
Evenimentul va avea loc la ora 17.30,  în sala de protocol a restaurantului Tempo din Târgu-Mureș, iar intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile. Înscrierile se fac la sediul cabinetului, situat pe strada Bartok Bela, nr.11 sau pe pagina de Facebook a evenimentului.
„În cadrul acestui workshop, voi prezenta regulile de bază referitoare la alimentația sănătoasă a copiilor, importanța alăptării în primele șase luni și recomandările ghidurilor internaționale. Voi vorbi și despre importanța alegerii momentului diversificării, de ce trebuie făcută diversificarea alimentației la vârsta de șase luni, care sunt recomandările medicale bazate pe ghidurile internaționale actualizate și ale ghidurilor Organizației Mondiale a Sănătății; fiecare vârstă ce alimente are ca indicație la diversificare, 7, 8, 9 luni până la vârsta de un an și care sunt modalitățile practice și de preparare ale alimentelor, care sunt regulile de igienă în prepararea alimentelor, ce alimente sunt permise, ce alimente sunt interzise până la vârsta de un an. De asemenea, voi oferi sfaturi cu privire la alimentația după vârsta de un an, iar în limita timpului, voi prezenta Programul Național de Vaccinare și o comparație cu programele naționale de vaccinare din țările europene și din SUA pentru informare”, a declarat dr. Elen Crăciun, medic primar medicină de familie.
Nu este pentru prima dată când dr. Elen Crăciun organizează astfel de întâlniri, acesta făcând parte din activitatea curentă a medicului. Workshop-urile sunt organizate din dorința medicului de a le lămuri părinților anumite neclarități în ceea ce privește alimentația pruncilor în primul an de viață. „Acest workshop nu se află la prima ediție și are ca scop prezența mea ca moderator al discuțiilor, un este un curs, ci o discuție cu părinții bazată pe informațiile noi. Dorința mea este să le lămuresc părinților anumite aspecte pe care le au neclare față de alimentația copiilor în primul an de viață. Întâlnirile cu mămicile fac parte din activitatea mea curentă”, a specificat dr. Elen Crăciun.1 bebelusi

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE