Home / Sanatate / „Virtuți Adormite”, lansare la București

„Virtuți Adormite”, lansare la București

Distribuie

Cardiologul Dan Mircea Fărcaș lansează astăzi, 18 mai, la ora 18.00, la București, cartea „Virtuți Adormite”, prima carte motivațională pentru pacienții cu boli cronice, care s-a bucurat de mare succes în țară și în străinătate. S-au împlinit șase luni de când a fost lansată cartea, timp în care acest ghid de supraviețuire pentru oamenii bolnavi și sănătoși a fost citit de mii de persoane. Totodată, dr. Dan Fărcaș susține și o conferință despre acceptarea bolilor și regăsirea sensului vieții.
Medicul Dan Fărcaș trăiește cu boala Parkinson de peste 23 de ani, timp în care a învățat pe propria piele că bolnavul care suferă de această boală trebuie să facă eforturi personale, să fie optimist și să aibă un psihic bun, pentru a încetini evoluția bolii și pentru a avea o calitate a vieții mai bună. „Virtuţi Adormite” este înainte de toate un program educațional, care se adresează pacienților cu boala Parkinson, dar și celor care suferă de alte boli cronice, menit a facilita în primul rând schimbarea tiparului mental. „Redescoperirea și reinventarea ta ca persoană o poți face oricând, nu trebuie să fii neaparat bolnav, poți să fii perfect sănătos și să fii nefericit. Nu ai o calitate a vieții dacă ești nefericit. Mai bine să te redescoperi, să-ți redescoperi potențialul interior, să te reinventezi și să începi ceva nou”, spunea, în urmă cu șase luni, autorul cărții.

 

De asemenea, verificati

Chirurgie Vasculară de top, la Spitalul de Urgență din Târgu Mureș

Distribuie Secția Chirurgie Vasculară este relativ nou deschisă, din anul 2018, în cadrul Spitalului Clinic …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.