Home / Cultură / Eveniment internaţional la UAT

Eveniment internaţional la UAT

uatUniversitatea de Arte (UAT) din Târgu-Mureș este, între 18-22 mai, gazda întâlnirii grupului de teatru aplicat al proiectului Erasmus+ Three Layers.

Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică din Budapesta este reprezentată de Dániel Golden, conducătorul grupului de Teatru Aplicat și Júlia Neudold, coordonatoarea programelor de tineret ale Tetarului Örkeny din Budapesta, doctorand. Din partea Universității de Arte lucrează în proiect Mária Albert, Eugen Păsăreanu, Anda Cadariu și Kinga Boros. “Scopul principal al colaborării este elaborarea unui program comun de pregătire în domeniul teatrului aplicat. În acest sens, vor avea loc întâlniri cu conducerea universității și cu directoarea Departamentului Pentru  Pregătirea Personalului Didactic, Kinga Bakk Miklósi. Vor avea loc activități de predare pentru studenții de la specializările teatrologie și arta aplicată a animației ale secțiilor română și maghiară. Vor avea loc întâlniri cu organizatorii programelor de tineret ale Teatrului Național din Tg-Mureș, și cu directorul Teatrului Ariel. Vor fi vizonate spectacolele Piaf-March de Kinga Mezei, Școala nevestelor de Molière, Endgame de Samuel Beckett, precum și evenimentul experimental de teatru aplicat prezentat de studenții UAT”, a precizat Cristi Bojan, PR & Marketing, UAT Târgu-Mureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Relaxare la Uzina Foto

În perioada 26 iunie până in 30 august, în decursul sfârșiturilor de săptămână, târgumureșenii sunt …