Home / CSU Medicina CSŞ / Joc de „încălzire” pentru voleibalistele junioare

Joc de „încălzire” pentru voleibalistele junioare

Distribuie

În prima zi a turneului final al Campionatului Național de volei a junioarelor care se dispută la UMF, în sala „Anton Pongrácz” din Târgu-Mureș, CSU Medicina CNUE a câștigat la pas partida cu echipa Clubului Sportiv B.P. Hașdeu Buzău. Rezultatul partidei care s-a încheiat în mai puțin de o oră a fost unul foarte categoric, cele trei seturi fiind încheiate la 13, 6 și 8. Meciul a fost unul fără istoric, fiind practic doar unul de încălzire pentru tinerele „mediciniste”. După un prim set în care buzoiencele s-au străduit să reziste au urmat două în care majoritatea punctelor realizate de ele au fost pe greșelile mureșencelor. În setul doi la primul time-out tehnic era 8-2, iar la al doilea 16-3, cu două din cele trei puncte realizate cu serviciile greșite, iar până la finalul setului au mai primit alte trei puncte „cadou”. În debutul ultimului set serviciile au funcționat mai bine și primul serviciu greșit a fost la 7-0. Al doilea s-a înregistrat la 12-1, după care mureșencele s-au mai relaxat, au făcut apoi și o preluare greșită, permițând oaspetelor să mai facă alte 6 puncte. Din echipa antrenată de Ciprian Dârnescu și Bokor István unele dintre jucătoare, pe rând, Eliza Varga, Alexandra Cauc, Loredana Dobriceanu sau Rodica Buterez au „obosit” la serviciu, cu serii de câte cinci sau șase consecutive.

CSU Medicina CNUE a început partida cu sextetul: Alexandra Cauc, Elizabet Varga, Loredana Dobriceanu, Cristina Apostol, Alexandra Babaș, Raisa Ioan și Laura Molnar- libero. Pe parcurs au jucat și celelalte componente din lot: Rodica Buterez, Carmen Arniceru, Bianca Pașca, Simina Străchinescu și Lea Rancz-libero.

Etapa a doua, ziua finalelor seriilor

Al doilea meci al seriei a fost ceva mai echilibrat, echipa CTF Mihai I (Rapid) București învingând-o pe cea de la CSȘ Bega Timișoara tot cu 3-0 (25-16, 25-18, 25-15), astfel încât în a doua zi se disputau practic finalele în ambele grupe. În seria a II-a Dinamo București a câștigat cu 3-0 în fața echipei CSM Danubiu Tulcea, iar ACS Agroland Timișoara a învins cu 3-1 formația CSȘ 2 CNE Baia Mare, urmând ca învingătoarele să se întâlnească tot în etapa a doua.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.