Final de stagiune la ”Studio” Cultură
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 326 Vizualizări

Final de stagiune la ”Studio”

Finalul de stagiune la Teatrul „Studio” al Universității de Arte din Târgu Mureș programează trei spectacole care își vor lua la revedere de la public,  ”Push up 1-3”,  ”Fără Echivoc”, și  ”Ca un fum, ca o părere”.

Trei războaie pentru putere

1”Push up 1-3” în regia lui  Theodor-Cristian Popescu va putea fi văzut joi, 26 mai, ora 18:00 la ”Studio”. Textul lui Roland Schimmelpfennig aduce în prim plan o lume de care am auzit cu toții: lumea corporațiilor. Femeile și bărbații din ”Push-up 1−3” lucrează în birourile administrative ale unei companii multinanționale. Aceasta e scena celor trei războaie pentru putere, fiecare purtat de doi oameni care concurează fără milă, urmărindu-și doar propriul interes.Toată lumea vrea să ajungă la conducere. Toată lumea vrea postul din Delhi. Toată lumea vrea sex, toată lumea vrea dragoste. Și toată lumea ar face orice pentru a le obține. Din distribuție fac parte Ioana Hogman, Oana Cristiana Banuta, Lavinia Adela, Bianca Andras, Gabi Petre, Robert Oprea, Alex Hîncu. cu pariciparea  lui Vlad Zamfirescu și a Elenei Purea.

O zi mai târziu, vineri, 27 mai, în aceeași locație va avea loc ultima reprezentație a spectacolului ”Fără Echivoc”  sau Andreea: fișă de personaj, scenariu adaptat după texte de Dumitru Solomon: Echivoc, Între etaje, Insomnie, Sentimentul. Distribuția spectacolului pus în scenă de  Conf. univ. dr. Daniela Lemnaru îi cuprinde pe Robert Oprea,  Alex Hîncu, Iosif Ahmed ,  Ioana Hogman, Oana Cristiana Banuta,  Lavinia Adela și  Bianca Andras.

”Ca un fum, ca o părere” trage cortina

3Ultimul spectacol care își va lua rămas bun de la public este ”Ca un fum, ca o părere”, sâmbătă 28 mai, ora 18:00 la Teatrul Studio. Un grup de tineri merg cu cortul la Marea Baltică. E ultima lor excursie împreună, pentru că urmează să se despartă: unii vor pleca la facultate, alţii poate o pornesc prin lume, pe scurt, cu toţii sunt destul de speriați şi, în foarte mare măsură, indecişi. Sunt convinşi că nu se vor mai revedea şi că prietenia care se presupune că i-a legat până în acest moment se va destrăma în foarte scurt timp. Între ei se nasc tot felul de tensiuni, în special de natură sexuală. Cu toţii sunt dezorienaţi şi nesiguri. Spectacolul ”Ca un fum, ca o părere” de Jan Friedrich face parte din proiectul Fabulamundi. Playwriting Europe — Crossing Generations. Distribuția spectacolului  regizat de Gavril Cadariu este asigurată de Loredana Dascălu, Alex Hîncu, Ioana Hogman, Stefan Mura, Robert Oprea, Vali V. Popescu și Lorena Rapea.

Rezervări  la cele trei reprezentații se pot face pe www.teatrulstudio.ro, sau prin e-mail la rezervari@teatrulstudio.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE