Home / BC Mures / Ivan Ivanovic, revenire surpriză în seria cu CSM Oradea

Ivan Ivanovic, revenire surpriză în seria cu CSM Oradea

Distribuie

Foto antrenori_site

 

Veste bună la BC Mureș. Ex-căpitanul Ivan Ivanovic a revenit pe parchet și e posibil să joace în primele meciuri ale finalei cu CSM Oradea. Seria dintre cele două echipe va începe sâmbătă, 21 mai, la Oradea, antrenorii echipei, Szászgáspár Barnabás și George Trif, sperând să obțină cel puțin o victorie din această deplasare care va programa al doilea meci în 23 mai.

 

Tigrii au ajuns în fața ultimului examen din acest sezon de campionat, finala Ligii Naționale, cea de-a treia din ultimele patru ediții. Seria care va începe la Oradea și se va disputa după sistemul cel mai bun din cinci meciuri, îi găsește optimiști pe antrenorii lotului.
“Ne aflăm în fața unei finale mult dorite și fructul pentru care cred că toate lumea a lucrat începând cu primul antrenament care a fost anul trecut în august, este rodul muncii noastre, ne bucurăm că ne aflăm în această situație, mă bucur că am adus această bucurie acestor suporteri minunați care în ultimul meci au fost absolut extraordinari și ne dau aripi și energie ca să mergem mai departe. Este o finală, eu zic că foarte echilibrată, întâlnim o echipă, Oradea, care este o echipă foarte puternică, îi respectăm, dar sunt și ei oameni, jucători, le cunoaștem punctele puternice dar și cele slabe, așa că ne pregătim cu toate puterile ca să îi surprindem și sperăm că ne vom întoarce cu o victorie de la Oradea”, a declarat joi, într-o conferință de presă, antrenorul principal al tigrilor, Szászgáspár Barnabás.
George Trif, antrenorul secund, a completat: “Suntem foarte optimiști, jucătorii răspund foarte bine la comenzile noastre, toată lumea este concentrată, ne dorim foarte mult să câștigăm fiecare meci pe care îl vom avea, sper din tot sufletul să fie niște meciuri frumoase, care să facă onoare baschetului, cred că cele două echipe sunt foarte echilibrate și rezultatul este deschis, oricine poate să câștige, suntem optimiști și foarte încrezători”.
BC Mureș va aborda primele două partide de la Oradea fără probleme medicale mari în lot, ba mai mult cu un lot reîntregit. Ex-căpitanul Ivan Ivanovic a primit acceptul medicilor de a relua antrenamentele, iar în această săptămână a fost alături de colegii săi la pregătirile din Sala Sporturilor. “Avem mici probleme medicale, dar eu sper că până la ora meciului se vor rezolva și să putem conta pe toți jucătorii. Băieții au arătat și atunci când am avut probleme că au caracter, de pe bancă, banca a venit foarte pozitiv. Dacă vom avea, Doamne ferește, niște indisponibilități, sperăm că toți băieții sunt pregătiți de la unu până la ultimul și să dea maximul pe teren, cum a fost și în semifinale și să suplinim acele goluri. Dar eu sunt optimist și sper să avem tot lotul apt pentru primul meci”, a precizat Szászgáspár Barnabás.

 

Un atu pe care mizează antrenorii este forța echipei. “Oradea are un sistem destul de închegat, aici putem să amintim că au jucători care au evoluat foarte mult timp la Oradea, cu același antrenor, acest lucru trebuie specificat. Și noi avem aici jucători care au mai evoluat în Tîrgu Mureș și cunosc sistemul, dar cu doi antrenori diferiți și cu două sisteme diferite. Anul acesta, eu zic că practicăm un baschet în echipă, destul de elaborat, avem un sistem bine pus la punct, eu zic că nu au practic niciun avantaj, eu zic că mai mult au un avantaj individual, au trei jucători americani, cu un fizic impresionant care pot să facă diferența. Dar și noi ca echipă lucrăm foarte mult și o să vedeți că și noi vom răspunde cu forța echipei și nu cu individualități”, a declarat antrenorul principal al BC Mureș.
Un altul ar fi motivația, pentru că în acest sezon, BC Mureș a pierdut de patru ori în fața orădenilor, iar dorința de revanșă poate fi un catalizator în jocul tigrilor.

Ligia VORO


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Conferința de diseminare și promovare a Proiectului Correctional la Penitenciarul Târgu Mureș

Distribuie Penitenciarul Târgu Mureș a organizat joi, 28 martie, conferința de diseminare și promovare a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.