Avântul- CS Iernut 3-2, joc aproape de vacanță Iernut
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 524 Vizualizări

Avântul- CS Iernut 3-2, joc aproape de vacanță

Aflată pe locul secund în seria V a Ligii III de fotbal și fără nicio șansă de a depăși liderul Luceafărul Oradea, Avântul Reghin a câștigat sâmbătă cu 3-2 (1-0), pe teren propriu întâlnirea din etapa a XXIV-a cu a doua echipă a județului Mureș, CS Iernut. Scorul la limită nu reflectă însă realitatea din teren. Avântul a dominat autoritar meciul și scorul putea fi mult mai mare, dar numeroasele ratări și neatențiile din final au făcut ca iernuțenii să fie chiar aproape de egalare la final. Pentru Avântul au înscris Dezsi (min. 45+1), Murar (min. 48) și C. Gliga (min. 73), iar Iernutul a revenit în ultimele cinci minute prin Chețan (min. 85) și I. Roman (min. 90+1). Avântul a dominat cu autoritate până spre finalul primei reprize dar a ratat câteva ocazii clare, reușind să puncteze în minutul de prelungiri, când iernuțenii mai echilibraseră jocul. Dezsi a reluat cu capul în poartă centrarea lui Sîplăcan trimisă de la colțul terenului și echipa lui Vili Stoica aintrat la cabine cu avantaj.

Joaca cu ocaziile era să se răzbune

Imediat după reluare, Murar pătrunde în careu printre adversari și trimite pe lângă portar în plasă. Au urmat minute de asalt efectiv la poarta lui Crăciun, dar rând pe rând Merdariu, Murariu, sau Gliga ratează ocazie după ocazie, unele chiar în situație de unu la unu cu portarul. Ultimul reușește totuși să majoreze scorul în minutul 73, după care echipa lui Horațiu Moldovan mai echilibrează jocul. Tot Avântul este în continuare echipa mai prezentă în preajma porții adverse, dar cei care înscriu până la final sunt oaspeții. Acest lucru nu o dată, ci de două ori, având chiar posiblitatea egalării la una din ultimele secvențe ale întâlnirii. În minutul 85, la o lovitură liberă a Iernutului, portarul Iakob respinge în față, iar Ionuț Chețan este pe fază și trimite în poartă, reducând scorul. Abia intrat spre final, Ilie Roman înscrie în primul minut de prelungiri cu capul din careul mic al doilea gol al oaspeților, care au încercat în cele alte trei minute rămase din prelungiri să obțină un punct, care ar fi fost totuși nedrept după desfășurarea jocului.

În urma acestei victorii, cu două etape înaintea finalului, Avântul își păstrează poziția a doua, în timp ce CS Iernut coboară pe locul 8, dar fără emoții.

Au evoluat formațiile:

Avântul: Iakob- Luca, Dumbrăvean, Merdariu, Sîplăcan, Gliga, Luca (79 Ința), Covaciu, Truța (59 Colța), Murar (84 Csog), Dezsi (70 Modra)

CS Iernut: Crăciun- R. Stoica (Rotaru), Șt. Popa, L. Chețan, Balea, Fekete (63 Groza), Căliani, Pastor (82 I. Roman), Ghirca (56 Drăghici), Ungur, I. Chețan.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE