Corpul de Control al premierului, mesaj către medici Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 288 Vizualizări

Corpul de Control al premierului, mesaj către medici

Corpul de control al premierului mulțumește tuturor medicilor care au furnizat informații utile în ancheta privind achizițiile de dezinfectanți în spitalele din România, relatează AGERPRES. „Mulțumim tuturor medicilor care au răspuns la apelul Corpului de Control al Primului Ministru și au furnizat informații utile în ancheta privind achizițiile de dezinfectanți în spitalele din România! Există mulți medici cu conștiință și cu dorința de a face bine în sistemul de sănătate, ceea ce este încurajator pentru demersul de a însănătoși acest sistem”, se arată într-un mesaj al Corpului de control al prim-ministrului, publicat vineri, pe Facebook, conform sursei citate.
Corpul de control al premierului a anunțat pe 28 aprilie că a inițiat o acțiune de control la unitățile sanitare publice cu paturi aflate în subordinea, sub autoritatea sau în coordonarea Ministerului Sănătății, referitoare la achizițiile de produse biocide și de servicii de curățenie și igienizare, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Guvernului.
Pe 9 mai, Corpul de control al prim-ministrului a solicitat celor care dețin informații pentru clarificarea situației dezinfectanților folosiți în spitale să le pună la dispoziția acestei instituții, pe adresa de e-mail informații@control.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE