Koncz Zsuzsa şi Angela Similea, concert reuşit în Cetatea Medievală Primaria Targu Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1308 Vizualizări

Koncz Zsuzsa şi Angela Similea, concert reuşit în Cetatea Medievală

similea 5Peste 6.000 de târgumureşeni s-au bucurat, duminică 22 mai, de la ora 18.00, de un spectacol de proporţii. Evenimentul din Cetatea Medievală Târgu-Mureş a adus pe aceeaşi scenă nume de rezonanţă în lumea muzicală, simboluri ale comunităţii române şi maghiare.

Două mari artiste, Angela Similea şi Koncz Zsuzsa, simboluri culturale ale celor două comunităţi ce trăiesc împreună la Târgu-Mureş, au urcat au susţinut recitaluri separate, aplaudate frenetic de publicul român şi maghiar deopotrivă. Angela Similea a avut un moment supriză, un recital împreuna cu Ovidiu Komornyic, care i-a încântat pe fani cu binecunoscutele melodii. „Îmi pun mari speranţe în buna înţelegere între oameni. Cetăţenii din ambele comunităţi au dovedit încă o dată că se pot iubi, se pot accepta şi pot colabora. Evenimentele şi faptele au dovedit-o de-a lungul ultimilor ani. De aceea, spun că Cetatea va ramane în continuare, un punct de apărare al oraşului, de apărare a multiculturalităţii care descrie această comunitate. Şi de acum înainte, Cetatea va fi un bastion al armoniei, echilibrului şi energiei care caracterizează atmosfera de la Târgu-Mureş”, a declarat primarul Dorin Florea.

similea 1

Koncz Zsuzsa, Angela Similea şi Ovidiu Komornyik au primit din partea Primăriei municipiului Târgu-Mureş distincţiile Amici Urbis, semn al recunoaşterii valorii artiştilor care au încântat sufletele târgumureşenilor atâtea generaţii.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE