Milvus te provoacă la al VIII-lea Concurs Internațional de Fotografie de Natură Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 470 Vizualizări

Milvus te provoacă la al VIII-lea Concurs Internațional de Fotografie de Natură

 

Provoacă-ţi prietenii la cel mai amuzant concurs de fotografie în natură. Grupul Milvus invită fotografii amatori şi profesionişti din întreaga lume să participe la cel de-al  VIII-lea Concurs Internațional de Fotografie de Natură „Milvus”. Participantul are la îndemână două secțiuni, Peisaje și Animale Sălbatice, unde se pot înscrie și câte patru fotografii. Organizatorii impun două condiții, fotografiile să fie realizate în condiții naturale și nu editate pe calculator, și să se respecte Natura, animalele sălbatice să nu fie deranjate în timp ce se realizează instantaneele.

 Înregistrarea și încărcarea fotografiilor se face online pe site-ul Grupului Milvus, www.milvus.ro, unde la capitolul REGULI se găsesc toate informațiile cu privire la detaliile tehnice și condițiile de participare.

Din juriu vor face parte Tamás András AFIAP – artist fotograf și președintele juriului, Kerekes István EFIAP/p Hon.FtGM – artist și fotograf și Dan Dinu AFIAP – fotograf.

Data limită de înscriere în concurs este 6 august, iar jurizarea are loc în data de 20 august. În perioada 22  – 31 august, publicul va avea oportunitatea de a vota fotografia preferată pe pagina Facebook a Grupului Milvus. Câștigătorii ediției vor fi anunțați prin email în perioada 1 – 6 septembrie.

Marele premiu , Trofeul MILVUS, constă într-un certificat de merit și 500 de euro, însă fiecare categoria va avea trei câștigători. În paralel, fotograful  care a cucerit publicul pe Facebook și cel mai bun fotograf român vor primi un pachet special din partea noastră.

Expoziția câștigătorilor din acest an va avea loc în luna octombrie, la o dată care va fi stabilită ulterior.

Concursul de fotografie al Grupului Milvus este  într-o perpetuă transformare, an de an, primim fotografii care ne iau respirația, dovadă că oamenii încă apreciază o plimbare în natură, un apus de soare, o buburuză croindu-și drum pe o frunză sau o pasăre maiestuoasă în zborul ei” – Papp Judith, managerul competiției.

Anul trecut, în concurs au fost înscrise peste 450 de fotografii în cadrul a două secțiuni – general și macro. Lucrările au venit din țări precum România, Ungaria, Italia, Rusia,  Spania, Belgia, Gibraltar, Danemarca, Franța, Grecia, Finlanda, Macao, Slovacia și Marea Britanie.

Foto: Locul 2- Stefano Coltelli, Italia, categoria macro, 2015

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE