Primele impresii din tabăra campioanei la volei junioare CSU Medicina CSŞ
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 509 Vizualizări

Primele impresii din tabăra campioanei la volei junioare

În euforia de la finalul meciului, cu greu se putea vorbi cu cineva din echipă. Toată lumea jubila, se făceau poze între colege, cu numeroșii părinți care s-au unit într-o frumoasă galerie și au încurajat echipa pe tot parcursul turneului.

volei 2_BPrintre pozele făcute împreună cu unele componente ale echipei, cu conducătorii clubului sau suporteri, antrenorul echipei Ciprian Dârnescu a oferit câteva impresii la cald, după o finală solicitantă. „O mare bucurie, am reușit să câștigăm campionatul. A fost o competiție grea, finalizată cu obținerea medaliilor de campioane. După părerea mea am fost cea mai bună echipă a competiției și titlul îl consider meritat. În finală am avut momente de cădere, recunosc că personal am simțit asta, dar m-am străduit să nu le-o transmit și fetelor. Am avut încredere în ele și datorită caracterului lor și ajutorul lui Dumnezeu am reușit să revenim. Per ansamblu ne putem declara mulțumiți, cu obiectivul îndeplinit, bronz la cadete și titlul la junioare. Câștigul cel mai mare îl consider faptul că avem 13 fete în lot care vor juca în cel mai scurt timp în primele eșaloane, în România sau în străinătate, unele au făcut deja acest pas”, a fost declarația antrenorului Ciprian Dârnescu la încheierea competiției.

volei 2_C

Premii speciale, pentru fete speciale

Înaintea acordării medaliilor echipelor de pe podium au fost acordate și premiile speciale individuale, șase la număr. Acestea au fost oferite de către fosta jucătoare și căpitan al echipei mureșene Adina Salaoru, componentă a lotului național. Cea mai bună ridicătoare a fost desemnată componenta echipei Dinamo Ionela Dobra, care a fost și MVP-ul turneului. De la vicecampioanele timișorene de la Agroland, Ungureanu a fost considerată cea mai tehnică jucătoare, iar Melniciuc jucătoarea cu cea mai bună preluare. Din echipa campioană, Loredana Dobriceanu a fost numită cea mai bună jucătoare de atac și jucătoarea finalei, iar Raisa Ioan la blocaj.

volei 2_EPremii suplimentare s-au mai oferit și Cristinei Apostol, care, cu lacrimi în ochi a primit o distincție pentru activitatea sa înaintea despărțirii de echipă, jucătoare care va evolua în sezonul viitor în SUA, precum și căpitanului echipei, Alexandra Cauc.

volei 2_D„A fost greu, dar sunt foarte bucuroasă că am reușit să câștigăm titlul. Am avut căderea din setul patru, când totul părea pierdut. Căderile cred că au fost cauzate de relaxări premature în momentele când ne vedeam la conducere. Aveam nevoie de mai multă concentrare, am crezut în acest lucru și am reușit. Le cunosc bine pe fete, știu de ce sunt în stare și am avut încredere că putem reveni. Acum îmi este greu să-mi găsesc cuvintele, unele suntem la al doilea titlu, după cel de la cadete de anut trecut. A fost un an greu, mai avem și școala, dar asta este viața de sportiv”, au fost cuvintele Alexandrei Cauc.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE