Home / Horoscop / Horoscop 24 mai

Horoscop 24 mai

Distribuie

 

Horoscop 24 mai 2016, prezentat de Neti Sandu. Reusite azi. Am putea sa dam lovitura in afaceri, sa castigam bani frumosi din activitati particulare, sa facem treaba buna in echipa, si sa dezvoltam proiecte mai vechi.

Horoscop 2016 GEMENI – Se poate sa renegociati un contract, iar daca nu iese cum vreti voi, poate va gasiti altundeva de lucru. O sa faceti unele schimbari in viata voastra si o sa va consultati si cu familia, ca sa nu vi se rapeasca timpul dedicat alor vostri, sa le fiti de folos.

Horoscop 2016 RAC – O persoana mai in varsta din familie are nevoie de ajutorul vostru ca sa mearga la doctor sau in vizita la niste rude. Se prea poate sa reparati cate ceva pe-acasa, va luati mobila noua, o aruncati pe cea care s-a-nvechit sau o dati cuiva si le faceti o bucurie alor vostri.

Horoscop 2016 LEU – E posibil sa vi se aprobe un credit bancar si sa va puteti lua casa ori sa platiti niste taxe sau s-aveti pentru concediu. E posibil sa va gasiti ceva de lucru si s-aduceti mai multi bani in casa, daca nu chiar o sa dati si de o colaborare care v-ar aduce niste beneficii suplimentare.

Horoscop 2016 FECIOARA – Foarte posibil rendez-vous si o sa luati o decizie referitoare la viitorul vostru impreuna, va logoditi, va casatoriti. O sa puteti repara o relatie sentimentala dupa o serie de explicatii pe care le veti da ca sa nu se mai inteleaga gresit lucrurile si o sa fie bine, o sa vedeti.

Horoscop 2016 BALANTA – Poate puneti la cale un eveniment festiv in week-end si o sa va ocupati de pregatiri, aprovizionare, decoratiuni si altele. Le puteti cere sefilor niste inlesniri, le-aduceti aminte si de banii pe care vi i-au promis si o sa le mai faceti cate un apropo din cand in cand pana vi-i dau.

Horoscop 2016 SCORPION – Poate veti ajunge la notar sa puteti vinde sau cumpara o locuinta, un teren, o masina ori sa autentificati niste acte. Or sa va ia prin surprindere unele decizii ale superiorilor de la slujba si poate o s-aveti si voi o replica de raspuns, sa le cereti ceva care sa fie si in avantajul vostru, nu numai al lor.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Poate va trebui sa duceti masina in servis si sa va asigurati ca veti avea transportul securizat in week-end, daca plecati pe undeva. Parca aveti de unde sa primiti mai multi bani si o s-aveti pentru diverse cumparaturi – surpriza – pentru ai vostri, sa va mai relaxati un pic, din punct de vedere financiar.

Horoscop 2016 CAPRICORN – In sfera sentimentala lucrurile se-asaza in ritmul lor si poate va trebui sa fiti mai receptivi la problemele fiintei iubite. Se poate sa va luati un angajament in fata sefilor, si va respectati cuvantul dat, ca sa puteti spera la o promovare sau macar sa va luati banii pentru care ati muncit.

Horoscop 2016 VARSATOR – E posibil sa faceti cunostinta cu cineva care se va lipi de sufletul vostru si o sa puteti face pereche, sa va si casatoriti. Poate va faceti timp de-acum incolo sa ajungeti la o sala de sport, sa alergati in parc sau sa ascultati, sa compuneti muzica ori sa pictati, sa cultivati un hobby.

Horoscop 2016 PESTI – E an bun de casatorie si poate inima o sa va spuna care e cea mai potrivita persoana pentru voi. O sa luptati pentru drepturile voastre la job si in cateva zile or sa se vada si rezultatele, o sa primiti aparatura, masina de serviciu, abonament la sala si multe altele poate.

Horoscop 2016 BERBEC – Puteti primi unda verde pentru un job in strainatate si sa va documentati ca lumea, sa stiti cu ce-aveti de-a face. Poate va gasiti ceva nou de lucru si sa fie ceva de viitor, s-aveti bani de cheltuiala si satisfactii profesionale, altminteri nu merita sa va mutati.

Horoscop 2016 TAUR – Poate incropiti un extra job si o s-aveti bani de cheltuiala, sa plecati in concediu sau intr-un city break. Va scoateti banii, sa vedeti daca v-ajung pentru o escapada turistica maine, poimaine, sa va duceti la padure, sau la malul marii, s-aveti parte de un respiro.

Sursa stirile protv.ro


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Horoscop 8 august

Distribuie  HOROSCOP 8 august BERBEC. Este posibil sa aveti dificultati pe plan sentimental si financiar. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.