Art Studio SRL, campioana Business Plan 2016 Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1157 Vizualizări

Art Studio SRL, campioana Business Plan 2016

art studioFirma de exerciţiu Art Studio SRL, reprezentantă a Colegiului Economic „Transilvania” din Târgu-Mureş a câştigat miercuri, 18 mai, medalia de aur la competiţia naţională Business Plan 2016, eveniment organizat la Bucureşti şi ajuns în acest an la cea de-a VIII-a ediţie. Echipa câştigătoare a fost alcătuită din Adrian Florin Nagy şi Maria Ioana Tîrnăvean, elevi în clasa a XI-a B, de coordonarea cărora s-a ocupat prof. dr. Sorina Mihaela Bălan.

Stil şi prezenţă de spirit

Detalii despre modul de desfăşurare a finalei ne-au fost furnizate de prof. dr. Sorina Mihaela Bălan, potrivit căreia secretul succesului constă în încredere, perseverenţă şi dăruire. „Fiecare echipă îşi prezintă cât mai original planul de afaceri, elaborat după o serie de criterii. La prezentare se urmăreşte în ce măsura tinerii cred în ideea lor de afacere şi dacă pot demonstra că este viabilă pe piaţă. Colajele instant au făcut deliciul publicului şi al juriului care au fost surprinşi de promptitudinea cu care au fost făcute pozele, pe loc. Prin stil şi prezenţă de spirit, elevii au demonstrat că nu au prezentat doar un plan de afaceri, ci au transmis spiritul antreprenorial. Una dintre ideile promovate a fost aceea de a organiza o prima competiţie naţională de fotografii a firmelor de exerciţiu, la noi, la Târgu-Mureş, în inima Ardealului. Promovarea Cetăţii din Sighişoara şi a Cetăţii din oraşul nostru s-a făcut pe fondul unor poze realizate de elevi în Cetatea Medievală Târgu-Mures, pe versuri care au promovat activităţile firmei”, a declarat prof. dr. Sorina Mihaela Bălan.

Încredere în sine, determinare şi perseverenţă

„Înainte de toate, trebuie să recunoaștem un lucru: cu toții suntem frumoși din atât de multe puncte de vedere, avem acea frumusețe care ne individualizează și ar trebui să fim mândri cu ea, nu rușinați!”, au fost cuvintele cu care Adrian Florin Nagy şi-a început prezentarea.

De asemenea, elevul a oferit şi o definiţie scurtă a succesului. „Cheia succesului presupune, în viziunea mea, încredere în sine, determinare şi perseverenţă. Cum altfel am putea noi ajunge undeva dacă nu ne acordăm convingere forţelor noastre proprii? Trebuie să ai un punct de plecare, ca apoi să ştii unde trebuie să ajungi şi să faci orice pentru a şti că mergi pe drumul bun şi dorit, căci sentimentul de împlinire, odată atins, e de neînlocuit”, a afirmat Adrian Florin Nagy. „Aş vrea să-i mulţumesc doamnei profesoare dr. Bălan Sorina Mihaela pentru sprijinul total şi sfaturile date, pentru că am format o echipă de neînvins, în cele din urmă! De asemenea, doamnei profesoare Ciula Adriana Mihaela şi domnului profesor Gazsi Ştefan Eduard le suntem recunoscători pentru îndrumarea oferită, şi nu în ultimul rând, le mulţumesc colegilor mei, care ne-au fost alături şi au avut încredere în noi, în mine şi în Maria Ioana Tîrnăvean, până la capăt”, a completat Adrian Florin Nagy.

„Recompensele vor veni pe parcurs”

Nu în ultimul rând, Maria Ioana Tîrnăvean ne-a oferit viziunea sa cu privire la cheia succesului , precum şi la satisfacţiile avute pe perioada unei competiţii de anvergura Business Plan. „Perseverența și munca continuă sunt cheia succesului, însă trebuie să profiți de orice ocazie și să accepţi fiecare provocare și oportunitate, întrucât doar așa vei avea șansa de a ajunje undeva, oriunde, chiar până în vârf. Experiența Business Plan, pentru mine a fost momentul în care am reușit să prezint munca de peste an a clasei noastre, într-un mod creativ, artistic, care a reprezentat însuși esența firmei. Astfel, să faci ceea ce faci cu pasiune și din inimă reprezintă cel mai sincer mod prin care poți să spui ceea ce ai de spus și să ajungi la sufletul auditoriului. Totodată, să conștientizezi că experiența e cea mai valoroasă, nu premiul material în sine, să te bucuri de fiecare moment ca și cum ar fi cel mai minunat, indiferent de situație și să privești totul cu optimism, încercând să găsești partea frumoasa a fiecarui rău ajută la formarea personalității unui învingător. Iar recompensele vor veni pe parcurs, sub forme inedite”, a declarat Maria Ioana Tîrnăvean. ”Pentru viitor nu am încă un plan bine realizat, voi aștepta să văd ce îmi rezervă viitorul, însă îmi voi face și norocul cu propria mână. Orice ar fi, le sunt recunoascătoare presoanelor apropiate care mă susțin și mă ajută: familie, prieteni, profesori”, a adăugat Maria Ioana Tîrnăvean.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE