Home / Sport / Finală ratată la penalty-uri de City’us

Finală ratată la penalty-uri de City’us

Distribuie

După ce au pierdut în urmă cu doar câteva zile la Deva, în fața gazdelor de la Autobergamo la loviturile de departajare în prima partidă din cadrul semifinalei Ligii I de futsal, după care au reușit cele două victorii necesare calificării în finală, City’us Târgu-Mureș a pierdut din nou la „loterie” semifinala Cupei României, disputată tot la Deva, cu Autobergamo. Partida s-a încheiat la egalitate după timpul regulamentar, 2-2, apoi 4-4 după prelungiri și 7-6 după penalty-uri. Mureșenii au controlat jocul, au avut numeroase ocazii clare de gol, dar nu au știut gestiona finalul și a suferit din nou o înfrângere la loviturile de departajare. Meciul din Sala Sporturilor din Deva a fost din nou unul spectaculos, cu răsturnări de scor, ratări imense, o adevărată demonstrație de futsal, dar nefastă pentru mureșeni, care încercau să recucerească trofeul deținut șapte ani consecutiv și cedat anul trecut la Odorheiu Secuiesc, tot în favoarea devenilor. Partida de luni seara a început cu golul lui Răducu, înscris în minutul 4, după o excelentă combinație de echipă. Gazdele au egalat după doar două minute prin Ignat, din lovitură liberă. În repriza secundă Autobergamo a trecut în avantaj în minutul 24, când Cristian Matei a înscris cu un șut plasat, după ce a pătruns prin apărarea mureșenilor. Fabio Aguiar a restabilit egalitatea după alte două minute cu un șut la colțul lung, fără speranțe pentru portarul Molina. Ocaziile clare au aparținut în continuare formației oaspete, dar imprecizia la finalizare a făcut ca scorul să nu se mai modifice și s-a ajuns în prelungiri.

Suspansul s-a prelungit până la loviturile de pe semicerc

În cele două reprize de câte 5 minute ale prelungirilor s-a punctat de alte 4 ori, ambele echipe aflându-se din nou la conducere. Mai întâi, Ignat a înscris cu un vole sub bară, în urma unui corner, iar Răducu a egalat în ultimul minut al primei reprize de prelungiri, dintr-o lovitură de la 10 metri, gazdele având 5 greșeli. Mureșenii au revenit la conducere în minutul 37 prin Szocs, în urma unui atac prelungit, cu Cosmin Gherman portar-jucător. La o neatenție în defensivă, Matei a reușit egalarea în minutul următor în doi timpi, după ce Carlao a respins primul șut. S-a ajuns astfel din nou la loviturile de departajare. N-a fost nevoie decât de câte 3 execuții, câte se execută la futsal. De la mureșeni doar Bogdan Covaci a înscris, iar Țipău și Răducu au ratat, în timp ce de la deveni a ratat doar Ignat, care a trimis în bară, iar Matei și Tacot au înscris.

La City’us au evoluat: Carlao- Cesar Ribeiro, Vlad Țipau, Fabio Aguiar, Paulo Ferreira, în echipa de start, Moldovan- Liviu Ruxandari, Mario Duque, Mimi Stoica, Cosmin Gherman, Alex Pop, Bogdan Covaci, Emil Răducu, Szöcs Lászlo.

Adversara devenilor din finală va fi United Galați, care a învins în prima semifinală cu 7-3 CSMS Iași.

Datele finalei Ligii I

Au fost stabilite datele de disputare a finalei Ligii I de futsal dintre City’us Târgu-Mureș și Informatica Timișoara. Titlul de camopioană se decide din maximum trei meciuri, prima care obține două victorii, cu un prim meci pe terenul celei mai slab clasate la finalul sezonului regulat și următorul, la nevoie cel decisiv, pe cel al echipei mai bine clasate. Astfel, încheind pe locul secund, City’us va fi gazdă marți, 31 mai, ora 19.00, meciurile 2 și 3 urmând a avea loc la Timișoara, care a terminat pe prima poziție, în 6 și 8 iunie, orele nefiind încă stabilite. În atenția suporterilor: Partida de la Târgu-Mureș nu va fi televizată!


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Sportivii de la CSS Târgu Mureș, pe podium la lupte libere

Distribuie În cadrul Campionatului Național Școlar – Reșița 2024, sportivii din cadrul CSS Târgu Mureș …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.