„Monștrii” cedează în fața campioanei la fotbal american Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 421 Vizualizări

„Monștrii” cedează în fața campioanei la fotbal american

În cadrul ultimei etape a sezonului regulat din cadrul  campionatului
naţional de fotbal american, Mureş Monsters Târgu-Mureș a disputat un nou meci pe propriul teren, în compania campioanei în exerciţiu, Bucharest Rebels, în fața căreia a oferit o replică bună doar în sferturile 2 și 3. Oaspeţii au început în forţă şi la mijlocul primului sfert conduceau cu 14-0, datorită a două touchdown-uri şi a unei conversii. În sferturile doi şi trei jocul a fost mai echilibrat, cu multe schimbări între defensivă şi ofensivă. În sfertul al patrulea campionii și-au arătat plusul de valoare și au mai reuşit alte trei touchdown-uri pe fondul oboselii gazdelor. Scorul final a fost Mureş Monsters – Bucharest Rebels 0–40 (0-14, 0-6, 0-0, 0-20). Cu acest meci fără vreun punct înscris, Monsters a încheiat sezonul fără a reuşi dorita calificare în semifinalele competiţiei, dar cea mai nouă echipă a campionatului face progrese evidente.
Semifinalele se vor disputa în 11 iunie, iar finala mică şi finala mare,
denumită RoBowl VII pe 25 iunie, în Bucureşti.
În cadrul etapei a 5-a, cealaltă partidă se va disputa vineri, 27 mai, tot în Bucureşti, între echipa locală Warriors şi Cluj Crusaders.
În clasamentul ediției sezonului regulat, pe prima poziție se află formația Rebels, cu 8 puncte din 4 meciuri, urmată de Crusaders (4 p/3 m), Timişoara 89ers (4 p/4 m), Warriors (2 p/3 m) și Monsters (0 p/4 m).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE