Premierul Dacian Cioloş, mesaj pentru medici Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 401 Vizualizări

Premierul Dacian Cioloş, mesaj pentru medici

Premierul Dacian Cioloş a dat, luni, un mesaj pentru medici „să nu mai stea pe margine aşteptând doar ca alţii să facă”, ci să aibă forţa să spună „cu bune şi cu rele” cum stau lucrurile, mesajul premierului venind după ce un medic a afirmat că atitudinea Guvernului este una de tip „non-combat”, relatează News.ro.
„Eu, ca prim-ministru, şi sunt convins că şi ministrul Sănătăţii, vom spune tot ce constatăm că este greşit în sistem. Dar nu este suficient să spunem doar ce constatăm, va trebui să propunem şi soluţii, inclusiv legislative. De asemenea, nu este suficient ca autorităţile «să spună» şi «să facă». A venit vremea ca medicii care ţin la meseria lor, la demnitatea lor, la pacienţi, să nu mai stea pe margine aşteptând doar ca alţii sau cei «de sus» să facă. Ei sunt cei care ştiu cel mai bine cum stau lucrurile şi trebuie să aibă forţa să o spună, şi cu rele dar şi cu bune, acolo unde e cazul. Dacă pacientul nu vrea însănătoşirea (în acest caz pacientul fiind sistemul de sănătate), medicul singur (Guvernul în acest caz) nu poate să-l vindece”, a scris, luni, pe Facebook, premierul Dacian Cioloş.
Primul-ministru a mai scris că aşteaptă implicarea tuturor oamenilor oneşti care vor ca sistemul să se vindece.
Mesajul premierului a venit după ce un medic a declarat că atitudinea actualului Guvern i se pare ”de non-combat”, cu unicul scop de a asigura trecerea sistemului sanitar sub oblăduirea următorului guvern politic.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE