Peste 2000 de cereri pentru bilete de tratament, anul acesta Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 511 Vizualizări

Peste 2000 de cereri pentru bilete de tratament, anul acesta

 

Un număr de 2.112 de cereri pentru bilete de tratament au fost depuse la Casa Județeană de Pensii ( CJP) Mureș, în primele 5 luni ale acestui an, pentru seriile 1-7. Cei 1141 de beneficiari se vor relaxa la Geoagiu, 205 locuri, Covasna, 204 locuri, Felix, 148 de locuri, 1 Mai, 128 de locuri și  320 de locuri în alte stațiuni. În perioada anului trecut au fost înregistrate 8506 de cereri depuse și 5.556 de beneficiari.

Având în vedere categoriile diverse de potențiali beneficiari ai biletelor de tratament acordate de către CJP Mureș, ca alte drepturi de asigurări sociale ale sistemului public de pensii, precum și valoarea redusă a contribuției de plată la acordarea biletului în raport cu calitatea serviciilor de tratament balnear, atât în 2015, cât și în primul trimestru din anul acesta, gradul de soluționare a cererilor înregistrate este destul de redus, 65% în 2015, respectiv 54% în primul trimestru din anul în curs, față de numărul de bilete repartizate după posibilitățile bugetare ale perioadelor respective.

”C.J.P. Mureș se preocupă, însă, permanent de acordarea biletelor de tratament balnear în condiții de legalitate și de satisfacerea solicitărilor beneficiarilor, prin instituirea unui sistem transparent de distribuire a biletelor contractate în anul respectiv și de stațiunile sau hotelurile participante la licitațiile de achiziție a biletelor” a declarat Eugenia Neagoe, director executiv Casa Județeană de Pensii Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE